Νέα δεδομένα για Τραμπζονσπόρ και Μασούρα

Νέα δεδομένα για Τραμπζονσπόρ και Μασούρα

Σύμφωνα με τα όσα γράφουν στο εξωτερικό, η Τραμπζονσπόρ αφήνει την περίπτωση του Γιώργου Μασούρα και στρέφει το βλέμμα της σε άλλους ποδοσφαιριστές.

Αλλαγή δεδομένων στην υπόθεση του Γιώργου Μασούρα, καθώς σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα στην Τουρκία, η Τραμπζονσπόρ αδυνατεί να καλύψει τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού και στρέφει το βλέμμα της σε άλλες περιπτώσεις.

Η Τραμπζονσπόρ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στη γειτονική χώρα, κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό ύψους 2 εκατ. ευρώ συν τον Μανώλη Σιώπη, αλλά η απάντηση των Πειραιωτών ήταν αρνητική, καθώς η προσφορά κρίθηκε ιδιαίτερα χαμηλή.

Διαβάστε επίσης: Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα: ΑΕΚ και Παναθηναϊκός στον δρόμο για το «σεντόνι»

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, οι Ερυθρόλευκοι ζήτησαν 4 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του Έλληνα εξτρέμ, με την Τραμπζονσπόρ τελικά να κάνει πίσω και να εξετάζει πλέον άλλες περιπτώσεις για την μεσοεπιθετική της γραμμή, καθώς αδυνατεί να φτάσει στο χρηματικό ποσό που φέρεται να ζήτησε η ομάδα του μεγάλου λιμανιού για τον διεθνή άσο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στον Ολυμπιακό δεν επιβεβαιώνουν όσα αναφέρουν οι Τούρκοι για το ενδιαφέρον της Τραμπζονσπόρ για τον Γιώργο Μασούρα, ο οποίος συνεχίζει και φέτος να είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες της ομάδας του πειραϊκού συλλόγου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ