Άνοδος μιας θέσης για τον Τσιτσιπά – Σταθερά στην δεκάδα η Σάκκαρη

Άνοδος μιας θέσης για τον Τσιτσιπά – Σταθερά στην δεκάδα η Σάκκαρη

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε να κερδίσει μια θέση στην παγκόσμια κατάταξη μετά τον τίτλο του στο Μεξικό. Ανάλογη περίπτωση και για την Μαρία Σάκκαρη.

Μια άκρως επιτυχημένη εβδομάδα ολοκληρώθηκε για το ελληνικό στοιχείο στο παγκόσμιο τένις.Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη έφτασαν στους τελικούς των δύο τουρνουά στα οποία συμμετείχαν.

Ο Στέφανος πανηγύρισε τον τίτλο στο Λος Κάμπος του Μεξικό, μετά από μια φανταστική εβδομάδα και έναν ακόμη καλύτερο τελικό απέναντι στον Αυστραλό Άλεξ Ντε Μινόρ.

Με τον δέκατο τίτλο στην καριέρα του να έρχεται σε πολύ θετικό χρονικά σημείο (πριν δηλαδή την έναρξη των Masters), ο Έλληνας τενίστας είδε τον εαυτό του να ξανά μπαίνει στην κορυφαία τετράδα του κόσμου, καθώς με τους πόντους που κατάφερε να αποκομίσει από το 250αρι του Λος Κάμπος, έριξε τον Κάσπερ Ρούντ στην πέμπτη θέση και πλέον κυνηγάει τον Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει φτάσει μέχρι και το νούμερο τρία του κόσμου, το οποίο και είναι το καλύτερο του.

Αντίθετα η Μαρία Σάκκαρη κατάφερε να μείνει για ακόμη εβδομάδα στην κορυφαία 10αδα, όμως χωρίς να κερδίσει κάποια θέση. Παρόλο που έφτασε ως τον τελικό του τουρνουά στην Ουάσινγκτον, κέρδισε μια θέση και από την ένατη πήγε στην όγδοη και συνεχίζει το.. κυνήγι της Κόκο Γκοφ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ