Το πάλεψε αλλά ηττήθηκε και αποκλείστηκε η Σάκκαρη (1-2)

Το πάλεψε αλλά ηττήθηκε και αποκλείστηκε η Σάκκαρη (1-2)

Η Μαρία Σάκκαρη δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Καρολίνα Μούχοβα, ηττήθηκε με 2-1 σετ και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του τουρνουά στο Σινσινάτι.

Λίγο μετά τον Στέφανο Τσιτσιπά, αυτή τη φορά ήταν η σειρά της Μαρίας Σάκκαρη να ηττηθεί και να μείνει εκτός του τουρνουά στο Σινσινάτι, με την Ελληνίδα τενίστρια να βλέπει την Καρολίνα Μούχοβα να επικρατεί με 2-1 σετ (3-6, 6-2, 3-6).

Ο 28χρονη πρωταθλήτρια μπορεί να έχασε το πρώτο σετ, όμως εμφανίστηκε πολύ ανώτερη στο δεύτερο σετ. Ωστόσο, η Τσέχα αντίπαλός της επιβλήθηκε στο τρίτο και πήρε εκείνη την πρόκριση για τα προημιτελικά.

Το πρώτο σετ ξεκίνησε με τη Μούχοβα να φτάνει γρήγορα στο 4-1, όμως η Σάκκαρη έβγαλε αντίδραση και μείωσε σε 4-3, αλλά κάπου εκεί το… έχασε ξανά, με την Τσέχα να φτάνει στο 6-3 και να κάνει το 1-0 στα σετ.

Στο δεύτερο σετ η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ήταν εκρηκτική παίρνοντας προβάδισμα με 3-1. Η Μούχοβα μείωσε σε 3-2, αλλά η Σάκκαρη ήταν εξαιρετική παίρνοντας τα τρία επόμενα γκέιμ για να κάνει το 6-2 και να φέρει το ματς σε ισορροπία με το 1-1.

Στο τελευταίο σετ η Μούχοβα έκανε νωρίς το πολυπόθητο μπρέικ για να φτάσει στο 3-1 και στη συνέχει να οδηγηθεί στο 6-3 που της έδωσε τη νίκη με το τελικό 2-1 στα σετ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ