EuroVolley 2023:Πρεμιέρα για την Εθνική Γυναικών στο Ντίσελντορφ

EuroVolley 2023:Πρεμιέρα για την Εθνική Γυναικών στο Ντίσελντορφ

Πρώτο σερβίς στο φετινό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα για την Εθνική βόλεϊ γυναικών, απόψε κόντρα στην οικοδέσποινα Γερμανία.

Η μεγάλη στιγμή για το ελληνικό βόλεϊ έφτασε. Η Εθνική ομάδα των γυναικών αντιμετωπίζει στην πρεμιέρα της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα την οικοδέσποινα Γερμανία.

Η ελληνική ομάδα αντιμετωπίζει στο Ντίσελντορφ (21:00) για ακόμη μια φορά σε πρεμιέρα τους διοργανωτές, όπως ακριβώς είχε συμβεί δηλαδή και το 2019 αλλά και το 2021 με Τουρκία και Βουλγαρία αντίστοιχα.

Η ομάδα του Γιουνούς Οτσάλ είναι «πάνοπλη» και θα βρει απέναντι της μια πολύ δυνατή ομάδα. Στην αρένα του Ντίσελντορφ αναμένεται πλήθος του κόσμου, καθώς το sold out βρίσκεται πολύ κοντά, ενώ ανάμεσα στο κοινό θα βρίσκονται και πολλοί Έλληνες.

Να υπενθυμίσουμε πως η Εθνική βρίσκεται στον τρίτο όμιλο (με έδρα την Γερμανία), εκεί όπου έχει να αντιμετωπίσει επίσης την Τσεχία, την Τουρκία, την Σουηδία και το Αζερμπαϊτζάν.

Ο Τούρκος ομοσπονδίακος τεχνικός είπε πριν την πρώτη αναμέτρηση: «Η Γερμανία είναι μια έμπειρη ομάδα και έχει μια αθλήτρια (Όρτμαν) η οποία μπορεί να αλλάξει τη ροή ενός αγώνα, αλλά έχουμε το πλάνο μας για να την αντιμετωπίσουμε. Προσωπικά δεν φοβάμαι τη Γερμανία και γενικά δεν φοβάμαι τα ονόματα. Είναι ένα παιχνίδι και εμείς πάμε να παίξουμε και να κάνουμε αυτά που έχουμε σχεδιάσει. Η πίεση δεν είναι σε εμάς αλλά στη Γερμανία. Αυτοί έχουν μεγάλους στόχους και το πλεονέκτημα της έδρας»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ