Έντονη λογομαχία ανάμεσα στην Σάκκαρη και την αντίπαλο της (vid)

Έντονη λογομαχία ανάμεσα στην Σάκκαρη και την αντίπαλο της (vid)

Μια κίνηση της Μαρίας Σάκκαρη προκάλεσε την αντίδραση της αντιπάλου της, Ντανιέλ Κόλινς, με τις δύο αθλήτριες να λογομαχούν έντονα για λίγα δευτερόλεπτα.

Η Μαρία Σάκκαρη δεν τα κατάφερε απέναντι στην Ντανιέλ Κόλινς, από την οποία και γνώρισε την ήττα με 2-0 σετ (6-4/6-2).

Η Ελληνίδα τενίστρια δεν έκανε καλή εμφάνιση, αποχαιρετώντας το τουρνουά του Μόντρεαλ πολύ νωρίς.

Εκτός από την κακή της παρουσία, η Μαρία είχε να αντιμετωπίσει και μια έντονη λογομαχία με την Αμερικανίδα αντίπαλο της στα μισά του δεύτερου σετ.

Πιο συγκεκριμένα μετά από ένα χαμένο πρώτο σερβίς της, η Μαρία Σάκκαρη χτύπησε το μπαλάκι από τα νεύρα της, το οποίο κατέληξε στην κερκίδα, χωρίς όμως καθόλου δύναμη. Αμέσως ζήτησε συγγνώμη από την κερκίδα παρόλο που δεν είχε πετύχει κανέναν, αναγνωρίζοντας το λάθος της.

Η κίνηση αυτή δεν άρεσε καθόλου στην Κόλινς, η οποία κοίταξε αμέσως την διαιτήτρια και ζήτησε ποινή για την κίνηση της Σάκκαρη.

Η Ελληνίδα απάντησε και ξεκίνησε ένας έντονος διάλογος ελάχιστων δευτερολέπτων. Η Κόλινς είπε στην διαιτήτρια: «Το είδες; Είδες τι έγινε;» με την Σάκκαρη να της απαντάει αμέσως «Ούτε καν που χτύπησε κανέναν, ήταν στο έδαφος».

Σε εκείνο το σημείο η Αμερικανίδα απάντησε κάτι απαράδεκτο, καθώς γύρισε στην Σάκκαρη και της είπε «βούλωσε το στόμα σου», με την 28χρονη να της ξανά απαντάει «ποιο είναι το πρόβλημα σου; Δεν χτύπησε κανέναν. Βρήκα την μπάλα με την άκρη της ρακέτας».

Δεν σταμάτησε εκεί το σκηνικό με την Κόλινς να της λέει «Χτύπησες την μπάλα μέσα στο κοινό Μαρία. Παραλίγο να χτυπήσεις τον οποιονδήποτε». Η Σάκκαρη απάντησε για τελευταία φορά με τον ίδιο τρόπο, ότι δηλαδή δεν χτύπησε κανέναν και έπειτα μπήκε στην μέση η διαιτήτρια που πρότεινε ηρεμία και από τις δύο πλευρές.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ