Τζόκοβιτς – Μονφίς 2-0: Συνέχισε το «τρομακτικό» του σερί ο Σέρβος

Τζόκοβιτς – Μονφίς 2-0: Συνέχισε το «τρομακτικό» του σερί ο Σέρβος

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς πέρασε με άνεση το εμπόδιο του Γκαέλ Μονφίς παίρνοντας το εισιτήριο για τον προημιτελικό, ενώ έδωσε συνέχεια στο τρομακτικό του σερί απέναντι στον Γάλλο.

Στο πρώτο του τουρνουά μετά τον τελικό του Wimbledon, ο Νόβακ Τζόκοβιτς παίζει σαν να μην πέρασε μια ημέρα.

Ο Σέρβος είναι με συνοπτικές διαδικασίες ξανά σε προημιτελικό, αυτή τη φορά στο Σινσινάτι, μετά την χθεσινοβραδινή νίκη του με 6-3/6-2 απέναντι στον 36χρονο Γάλλο Γκαέλ Μονφίς.

Εκτός από την νίκη-πρόκριση στην διοργάνωση, ο Σέρβος πέτυχε ξανά κάτι μοναδικό. Επέκτεινε το σερί του απέναντι στον Μονφίς, το οποίο συνολικά στην καριέρα τους έχει φτάσει πλέον το τρομακτικό 19-0!

Ο Γάλλος μοιάζει να είναι ο ιδανικότερος αντίπαλος για τον Τζόκοβιτς ο οποίος εκτός από χθες, είχε καταφέρει να βρει λύσεις σε αναμετρήσεις απέναντι του και τις προηγούμενες 18 φορές.

Η αναμέτρηση κύλησε ομαλά για τον 23 φορές κάτοχο Grand Slam. Μόλις 65 λεπτά χρειάστηκε για να κάμψει την αντίσταση του αντιπάλου του.

Ένα break ήταν αρκετό στο πρώτο σετ για τον Τζόκοβιτς ώστε να του δώσει την ευκαιρία να το κατακτήσει με 6-3, κάτι που έγινε.

Πιο ανοιχτό παιχνίδι στο δεύτερο κομμάτι, με τον Νόλε να βρίσκει τρία συνολικά break έναντι ενός του Μονφίς και να παίρνει την νίκη με 6-3/6-2.

Εξαιρετικά ποσοστά για ακόμη μια φορά πίσω από το σερβίς, με τον Σέρβο να χάνει μόλις 5 πόντους πίσω από το πρώτο του σε ολόκληρη την αναμέτρηση.

Η νίκη του έγινε λίγη ώρα μετά την πρόκριση του Τέιλορ Φριτζ απέναντι στον Ντούσαν Λάγιοβιτς, με τον Αμερικανό να μπαίνει στον δρόμο του Τζόκοβιτς στον σημερινό προημιτελικό.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ