Ξεκινάνε οι ημιτελικοί στο Σινσινάτι

Ξεκινάνε οι ημιτελικοί στο Σινσινάτι

Το τουρνουά Masters του Σινσινάτι έχ.ει μπει στην τελική του ευθεία, με το σημερινό πρόγραμμα να περιλαμβάνει τους ημιτελικούς με μεγάλα ντέρμπι και «βαριά» ονόματα.

Σινσινάτι ημέρα έκτη, δηλαδή ημέρα ημιτελικών! Τέσσερις παίκτες έχουν απομείνει στην μάχη της διεκδίκησης του τίτλου στο τελευταίο Masters πριν από το τελευταίο Grand Slam της χρονιάς, στην Νέα Υόκρη.

Νόβακ Τζόκοβιτς, Κάρλος Αλκαράθ, Αλεξάντερ Ζβέρεφ και Χούμπερτ Χούρκαζ έχουν πραγματοποιήσει μια εξαιρετική εβδομάδα, φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά, όμως δύο είναι αυτοί που θα παλέψουν για το τρόπαιο του Western and Southern Open.

Χρονικά ο πρώτος ημιτελικός είναι αυτός του Χούμπερτ Χουρκάζ με τον Κάρλος Αλκαράθ. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει όχι νωρίτερα από τις 22:00 σε μια επανάληψη του τρομερού αγώνα στο Τορόντο την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο νούμερο ένα του κόσμου Ισπανός δεν έχει φτάσει πολύ εύκολα έως αυτό το σημείο. Και στις τρεις αναμετρήσεις έχει χάσει σετ από τον Τζόρνταν Τόμπσον στον δεύτερο γύρο, από τον Τόμι Πολ στον τρίτο και από τον Μαξ Πουρσέλ χθες στον προημιτελικό.

Αντίθετα ο Πολωνός νούμερο 20 στην παγκόσμια κατάταξη απέκλεισε με 2-1 τον Κοκκινάκη στον πρώτο γύρο, τον Τσόριτς στον δεύτερο με το ίδιο σκορ, ενώ κέρδισε πιο εύκολα με 2-0 τους Τσιτσιπά και Ποπίριν.

Εκτός από το Τορόντο, οι δύο τους έχουν παίξει ξανά σε ημιτελικό, στο Μαϊάμι, εκεί όπου ο Αλκαράθ είχε κερδίσει με 7-6/7-6.

Όχι νωρίτερα από τις 1:00 θα ξεκινήσει και ο δεύτερος ημιτελικός, αυτός ανάμεσα στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ και τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο 23 φορές κάτοχος Grand Slam έχει φτάσει πολύ άνετα μέχρι αυτό το σημείο. Πέρασε παίζοντας ένα σετ με τον Φοκίνα, ο οποίος αποχώρησε με τραυματισμό, απέκλεισε τον Μονφίς με 2-0, όπως ακριβώς έκανε και με τον Φριτζ στον προημιτελικό.

Απέναντι του ο Γερμανός Αλεξάντερ Ζβέρεφ, ο οποίος δείχνει να επιστρέφει στα παλιά καλά του χρόνια. Ντιμιτρόφ, Νισιόκα, Μεντβέντεφ και Μαναρινό στον δρόμο του Γερμανού, ο οποίος έχασε μόλις ένα σετ από τον Ρώσο.

11 (+3 επίδειξης) παιχνίδια έχουν παίξει μεταξύ του στο παρελθόν οι δύο παίκτες, με τον Σέρβο να προηγείται με 8-6.

Οι νικητές θα αναμετρηθούν στον μεγάλο τελικό του Σινσινάτι την Κυριακή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ