Η Κιρστέα σόκαρε την Ριμπάκινα

Η Κιρστέα σόκαρε την Ριμπάκινα

Μεγάλη έκπληξη στο U.S Open.

Η Σοράνα Κιρστέα έκανε την έκπληξη αποκλείοντας την Έλενα Ριμπάκινα από το U.S Open με μια συναρπαστική νίκη στα τρία σετ (6-3, 6-7/6, 6-4) και προκρίθηκε στον τέταρτο γύρο στο Flushing Meadows, για πρώτη φορά στην καριέρα της.

Η Ρουμάνα ξεκίνησε καλά, κάνοντας μπρέικ στην πρώην πρωταθλήτρια του Wimbledon στο τέταρτο γκέιμ του εναρκτήριου σετ, και το έμπειρο Νο. 30 του κόσμου συνέχισε να υπαγορεύει βαθμούς από το κέντρο του γηπέδου ενώ προηγήθηκε νωρίς στη σύγκρουση.

Διαβάστε επίσης: Οσα λένε στον Ρέντη για τον Ορτέγκα: Η δίψα για διάκριση και η ευκαιρία με Λαμία

Η 33χρονη, η οποία είχε χάσει τις προηγούμενες δύο συναντήσεις της απέναντι στην (γεννημένη στη Μόσχα) Καζάκα, ξεκίνησε δυνατά και στο δεύτερο σετ αλλά δέχθηκε μπρέικ από την αντίπαλό της, που είχε βελτιώσει την απόδοσή της.

Η δευτεραθλήτρια του Αυστραλιανού Όπεν, Ριμπάκινα, δεν κατάφερε πάντως να εκμεταλλευτεί δύο σετ-πόιντ στο 6-5 και έχασε άλλες δύο ευκαιρίες να ισοφαρίσει στο τάι μπρέικ προτού ολοκληρώσει τη δουλειά για το 1-1, προς τέρψη του κοινού στο Louis Armstrong Stadium.

Όμως, η Κιρστέα όχι μόνο δεν κάμφθηκε ψυχολογικά και αγωνιστικά αλλά προηγήθηκε με 4-1 στο τρίτο σετ, ενώ στη συνέχεια απέτρεψε μια καθυστερημένη προσπάθεια επιστροφής της Ριμπάκινα κι έκλεισε τον αγώνα με ένα αποφασιστικό μπρέικ, μετά από διπλό σφάλμα της αντιπάλου της.

Επόμενη αντίπαλος για την Ρουμάνα τενίστρια θα είναι η Ελβετίδα Μπελίντα Μπέντσιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ