Davis Cup: Μέσα ο Στέφανος Τσιτσιπάς, αρχηγός ο Απόστολος – Με όλα τους τα αστέρια οι Σλοβάκοι στην Αθήνα

Davis Cup: Μέσα ο Στέφανος Τσιτσιπάς, αρχηγός ο Απόστολος – Με όλα τους τα αστέρια οι Σλοβάκοι στην Αθήνα

Ανακοινώθηκαν οι συνθέσεις του ζευγαριού Ελλάδας - Σλοβακίας για το Davis Cup, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να ξεχωρίζει. Αρχηγός αποστολής ο πατέρας του, Απόστολος.

Η μεγάλη γιορτή του ελληνικού τένις πλησιάζει. Η ημέρα όπου ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Εθνική ομάδα τένις θα αγωνιστούν στο Παναθηναϊκό στάδιο για της αναμετρήσεις του Davis Cup με αντίπαλο την Σλοβακία.

Πριν από λίγες ώρες έγιναν γνωστές οι συνθέσεις των δύο χωρών, οι οποίες θα μπουν στην μάχη το διήμερο 16-17 Σεπτεμβρίου, με στόχο την άνοδο στο Group 1.

Σε αυτές, το όνομα που κάνει «μπαμ» με τη μια είναι αυτό του Στέφανου Τσιτσιπά, δηλαδή του παίκτη βαρόμετρο για την προσπάθεια της Εθνικής ομάδας τένις.

Ο Έλληνας πρωταθλητής είχε δηλώσει πριν λίγες ημέρες πως περίμενε πως και πως αυτή τη στιγμή, που θα παίξει δηλαδή μπροστά στο κοινό σε ένα τόσο εμβληματικό και σπουδαίο στάδιο.

Αρχηγός της αποστολής θα είναι όπως και τον περασμένο Φεβρουάριο στο ΟΑΚΑ, ο πατέρας και προπονητής του, Απόστολος Τσιτσιπάς.

Την υπόλοιπη αποστολή θα αποτελέσουν οι Μιχάλης Περβολαράκης, Αλέξανδρος Σκορίλας, Πέτρος Τσιτσιπάς και Αριστοτέλης Θάνος.

Αντίθετα, στις τάξεις της Σλοβακίας έχουν την χαρά να βλέπουν διαθέσιμους όλα τους τα αστέρια. Πρώτος και καλύτερος είναι ο 25χρονος πρώην νούμερο 38 του κόσμου, Άλεξ Μόλτσαν, ενώ επικίνδυνοι παίκτες είναι και ο Λούκας Κλάιν, νούμερο 155 στον κόσμο αλλά και ο Νόρμπερτ Γκόμπος (πρώην νούμερο 80 του κόσμου και νούμερο 1 Σλοβάκος).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ