Βαριά «καμπάνα» επιβλήθηκε στην Σιμόνα Χάλεπ

Βαριά «καμπάνα» επιβλήθηκε στην Σιμόνα Χάλεπ

Βαρύς ο πέλεκυς της δικαιοσύνης για την Σιμόνα Χάλεπ, καθώς η τενίστρια τιμωρήθηκε με τετραετή αποκλεισμό εξαιτίας της υπόθεσης ντόπινγκ στην οποία είχε μπλεχτεί.

Βαριά τιμωρία και αποκλεισμός για τέσσερα χρόνια είναι η ετυμηγορία αναφορικά με την Σιμόνα Χάλεπ, η οποία είχε βρεθεί ντοπαρισμένη τον Οκτώβριο του 2022.

Η τενίστρια με καταγωγή από την Ρουμανία, θα μείνει εκτός κορτ μέχρι και τον Οκτώβριο του 2026. Μέχρι να αποφανθεί η δικαιοσύνη, υπενθυμίζουμε πως βρισκόταν εκτός γηπέδων του τένις για 11 μήνες, από τότε που βρέθηκε θετική σε απαγορευμένες ουσίες μέχρι σήμερα.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» για Λουτσέσκου και ΠΑΟΚ

Στο ενεργητικό της έχει μία κατάκτηση Wimbledon και μία Rolland Garros, ενώ στα 31 της η άλλοτε νο.1 τενίστρια στην παγκόσμια κατάταξη, είναι σε μία κρίσιμη κατάσταση η οποία βάζει σε κίνδυνο της τεράστια καριέρα της, καθώς όταν μπορέσει να αγωνιστεί ξανά θα είναι 34 ετών.

Εις βάρος της Χάλεπ είχαν γίνει δύο κατηγορίες, με τη δεύτερη να προκύπτει τον Μάιο του 2023.

«Τώρα ξεκινάει ο πιο δύσκολος αγώνας της ζωής μου: Mία μάχη για την αλήθεια. Έχω ειδοποιηθεί ότι βγήκα θετική σε μια ουσία που ονομάζεται ροξαδουστάτη σε εξαιρετικά χαμηλή ποσότητα, η οποία ήταν το μεγαλύτερο σοκ της ζωής μου.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας μου, η ιδέα να παραβιάσω τους κανόνες δεν πέρασε ούτε μία φορά από το μυαλό μου, μιας και είναι ολοκληρωτικά αντίθετη με όλες τις αρχές που μάθει. Αντιμετωπίζοντας μια τέτοια άδικη κατάσταση, νιώθω εντελώς μπερδεμένη και προδομένη» είχε αναφέρει η Ρουμάνα πρωταθλήτρια τον Οκτώβριο του ’22.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ