Τσιτσιπάς – Μόλτσαν 1-2: Ήττα για τον Στέφανο και πρόκριση της Σλοβακίας

Τσιτσιπάς – Μόλτσαν 1-2: Ήττα για τον Στέφανο και πρόκριση της Σλοβακίας

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν μπόρεσε να κρατήσει την Ελλάδα εντός πρόκρισης για το Davis Cup και γνώρισε την ήττα στο Καλλιμάρμαρο με 1-2 σετ από τον Μόλτσαν.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς γνώρισε την ήττα από τον Άλεξ Μόλτσαν (Νο. 113) με 1-2 σετ στο Παναθηναϊκό στάδιο, στο οποίο για ακόμη μία μέρα βρέθηκαν χιλιάδες Έλληνες φίλοι του τένις για να δουν από κοντά τον Έλληνα πρωταθλητή και να στηρίξουν την Εθνική ομάδα στο Davis Cup.

Η Ελλάδα με τις δύο ήττες που γνώρισε σήμερα από τη Σλοβακία, έχασε την πρόκριση στην τελική φάση της πρώτης κατηγορίας, καθώς οι Σλοβάκοι έφτασαν συνολικά τις 3 νίκες σε 4 μεταξύ μας αναμετρήσεις και πήραν την πρόκριση, με συνολικό σκορ 3-1.

Διαβάστε επίσης: Τα ακούς ΑΕΚ: Η Μπράιτον πετάει, ο Αγιαξ παραπαίει (vid)

Στο πρώτο σετ ο Μόλτσαν έκανε το break για να φύγει μπροστά με 3-4 games, όμως ο Στέφανος με break στο break έκανε το 4-4. Το σετ οδηγήθηκε σε tie break εκεί οπού ο Σλοβάκος ήταν πιο ψύχραιμος και το πήρε με 6-8 και 3 mini breaks, για το  6-7 του πρώτου σετ.

Ο Τσιτσιπάς μπόρεσε να κάνει break στο ξεκίνημα του δεύτερου σετ, για να φτάσει στο 2-0 ακριβώς μετά. Ο Μόλτσαν πήρε κεφάλι αφού έσπασε το σερβίς του Έλληνα τενίστα και πέρασε μπροστά με 3-4. Ακόμη ένα break του Τσιτσιπά, του έδωσε την ευκαιρία με 6-4 games να ισοφαρίσει σε 1-1 σετ.

Στο τρίτο και καθοριστικό σετ οι δύο τενίστες κρατούσαν το σερβίς τους, ως τη στιγμή που ο Μόλτσαν έκανε το break για το 3-5 και με love servis game τελείωσε το παιχνίδι με 3-6 στο 3ο σετ.

Τελική νίκη για τον Σλοβάκο με 1-2 και νίκη για τη Σλοβακία κατά της Εθνικής μας με 1-3.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ