Τσιτσιπάς: «Η κούραση δεν είναι δικαιολογία, πνευματικά ήμουν έτοιμος» (vid)

Τσιτσιπάς: «Η κούραση δεν είναι δικαιολογία, πνευματικά ήμουν έτοιμος» (vid)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ελληνική ομάδα κόντρα σε εκείνη για της Σλοβακίας αλλά και για τη δική του παρουσία.

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ελληνική ομάδα απέναντι στη Σλοβακία μίλησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τον Άλεξ Μόλτσαν.

Διαβάστε επίσης: Το ιδιαίτερο για Φορτούνη, Μπιέλ και Ροντινέι απόψε στη Νέα Φιλαδέλφεια (vids)

Όσα είπε ο Τσιτσιπάς:

«Ήταν πολύ δύσκολο να βρω λύσεις. Όλοι τους επέστρεφαν πολύ καλά και ανέβαζαν πολύ την πίεση από την επιστροφή. Ήταν δύσκολο να παίξεις με τον αέρα, είμαι σίγουρος ότι ήταν δύσκολο και γι’ αυτόν (σ.σ Μόλτσαν). Ήταν κάτι το οποίο δυστυχώς συμβαίνει αυτές τις μέρες εδώ και δεν μπορείς να το αλλάξεις. Ελπίζω την επόμενη φορά να μην υπάρξει κάτι τέτοιο».

Ήταν κάτι το οποίο περίμενα να συμβεί εδώ. Ήξερα ότι το συγκεκριμένο tie δεν θα ήταν εύκολο. Αυτή ή ομάδα βαθμολογικά είναι πολύ ψηλότερα από εμάς σε σύνολο, οπότε ήξερα ότι δεν θα είχαμε εύκολο έργο και ότι θα χρειαστεί να παίξω τρεις αγώνες, ήμουν 100% σίγουρος γι’ αυτό. Η κούραση δεν είναι λόγος ή δικαιολογία για το ότι δεν κατάφερα να κερδίσω σήμερα. Πνευματικά ήμουν έτοιμος να μπω και να παίξω τρεις φορές. Δεν κατάφερα να βγάλω το τένις που πραγματικά ήθελα να βγάλω και να δείξω μπροστά στους συμπαίκτες μου και στον κόσμο».

Για τα συναισθήματά του μετά τον αποκλεισμό: «Είμαι απογοητευμένος φυσικά γιατί ήρθα εδώ με σκοπό την πρόκριση και τη νίκη. Νομίζω ότι ψυχολογικά η σημαντικότερη νίκη θα ήταν το διπλό, γιατί θα μου έδινε μεγαλύτερη ώθηση και να βγάλω ακόμα μεγαλύτερη ενέργεια και ακόμα μεγαλύτερη δύναμη στο μονό. Το ότι ξεκίνησα το μονό με 1-2 δεν βοήθησε, δεν είναι ότι ένιωσα παραπάνω πίεση, αλλά πιστεύω ότι σε τέτοιες στιγμές είναι σημαντικό να έχεις ένα σημαντικό προβάδισμα ώστε να νιώσεις πιο άνετος και ώστε να νιώσεις μικρότερο βάρος πάνω όταν πας να παίξεις στο επόμενο παιχνίδι. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα και ελπίζουμε πως το μέλλον θα κάνουμε καλύτερους αγώνες σε τέτοια σημεία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ