Επιβίωσε απέναντι στον Σίνερ και μπήκε προημιτελικό ο Σέλτον

Επιβίωσε απέναντι στον Σίνερ και μπήκε προημιτελικό ο Σέλτον

Ιστορικός προημιτελικός για τον Μπεν Σέλτον στη Σαγκάη.

Την πρόκριση στα προημιτελικά του Shanghai Masters, με ανατροπή, απέναντι στον Γιάνικ Σίνερ, εξασφάλισε ο Μπεν Σέλτον. Ο νεαρός Αμερικανός επιβλήθηκε με 2-6, 6-3, 7-6 του Ιταλού τενίστα βάζοντας τέλος στο νικηφόρο σερί του 7-0. Ο Σέλτον πανηγύρισε ίσως τη μεγαλύτερη νίκη στην καριέρα του μέχρι σήμερα και στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει τον φορμαρισμένο Σεμπάστιαν Κόρντα που επικράτησε σήμερα του Αργεντινού Σερουντόλο με 7-5, 7-6. Αυτή θα είναι η πρώτη συμμετοχή του Μπεν Σέλτον σε προημιτελικό ενός Masters.

Στο πρώτο σετ, ο Σίνερ ήταν ανώτερος, υπέπεσε μόνο σε 7 λάθη και με δύο break έκανε άνετα το 1-0. Ο Σέλτον, όμως ανέβασε την απόδοσή του στο 2ο σετ και είδε τον Ιταλό να υποπίπτει σε 13 αβίαστα λάθη. Και αφού ισοφάρισε σε 1-1, στι 3ο σετ, ο Σέλτον ξεκίνησε με μίνι break, προηγήθηκε 3-0 και εν συνεχεάι με 4-0. Ο Ιταλός με διπλό μίνι break, μείωσε σε 4-3, πήρε το σερβίς και προσπέρασε με 5-4. Ο Σέλτον έφτασε σε match point (6-5) και πήρε τον επόμενο πόντο στο σερβίς του Σίνερ, για την… τεράστια πρόκριση.

Εκτός συνέχειας έμεινε ο Κάσπερ Ρουντ, καθώς ηττήθηκε με 6-7, 6-3, 4-6, από τον Φαμπιάν Μαροζάν. Με αυτή την ήττα ο Ρουντ έχει μείνει πίσω 300 βαθμούς από την 8η θέση και ο Στέφανος είναι δεδομένο πλέον πως θα διατηρήσει το Νο6 στη κούρσα για το Τορίνο, μετά το τέλος του Shanghai Masters.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ