Ντιμιτρόφ – Αλκαράθ 2-1: «Πέταξε «μπαλωθιά» στη Σαγκάη ο Βούλγαρος

Ντιμιτρόφ – Αλκαράθ 2-1: «Πέταξε «μπαλωθιά» στη Σαγκάη ο Βούλγαρος

Ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ έκανε μια απολαυστική εμφάνιση απέναντι στον Κάρλος Αλκαράθ, το οποίο και απέκλεισε από τη συνέχεια του τουρνουά στη Σαγκάη

Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ από τα… παλιά στη Σαγκάη.

Ο Βούλγαρος έφτασε σε μια από τις μεγαλύτερες νίκες της καριέρας του απέναντι στον 20χρονο Ισπανό, Κάρλος Αλκαράθ, τον οποίο και νίκησε με μια σπουδαία ανατροπή (7-5/2-6/4-6).

Ο Βούλγαρος πήρε το εισιτήριο για τον προημιτελικό της διοργάνωσης της κατηγορίας 1000 της ΑΤΡ, εκεί όπου θα βρει απέναντι του τον Χιλιανό Νίκολας Τζάρι.

Καλύτερο το ξεκίνημα του Ντιμιτρόφ στο παιχνίδι, καθώς ο 32χρονος Βούλγαρος βρήκε πρώτος μπρέικ που του έδωσε προβάδισμα με 3-2 και στη συνέχεια με 4-2. Ο «Καρλίτος» όμως ήταν ξανά εκεί. Βρήκε ρυθμό και κατάφερε όχι μόνο να να επιστρέψει στη διεκδίκηση του πρώτου σετ, αλλά με δεύτερο σερί μπρέικ έκανε το 7-5, ανοίγοντας το σκορ.

Η αντίδραση του Ντιμιτρόφ ήταν απολαυστική. Ο νούμερο 19 στον κόσμο βρήκε δύο αναπάντητα μπρέικ στο δεύτερο σετ, με αποτέλεσμα να το κατακτήσει με άνεση μετά από 36 λεπτά.

Η αντίδραση του Αλκαράθ δεν ήρθε ποτέ. Ο Βούλγαρος μπήκε ιδανικά και στο τρίτο και αποφασιστικό σετ, «σπάζοντας« μια φορά το σερβίς του Ισπανού, η οποία όμως ήταν αρκετή για να του δώσει το τρίτο σετ και μαζί τη νίκη για τον προημιτελικό της διοργάνωσης.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ