Όλοι οι «δικοί μας» στην ΕΠΟ: Πόστο στον Σεϊταρίδη στις μικρές Εθνικές ομάδες

Όλοι οι «δικοί μας» στην ΕΠΟ: Πόστο στον Σεϊταρίδη στις μικρές Εθνικές ομάδες

Πριν βιαστείτε να σκεφτείτε πως συνδέεται ο Γιούρκας Σεϊταρίδης με το «σύστημα» στην ΕΠΟ απλά ακολουθείστε το… μονοπάτι.

Τα παλιά τα χρόνια ο στόχος ήταν μια θέση στο δημόσιο. Στην εποχή μας; Μια θεσούλα στην ΕΠΟ του Τάκη Μπαλτάκου και του Γιαννάκη. Και κάπως έτσι η ζωή συνεχίζεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Έγινε μεγάλη προσπάθεια για τον Δημητριάδη αλλά ο «χαλίφης του βορρά» έβαλε «βέτο» και έτσι δεν πήγαν σε μετωπική καθώς οι νότιοι δεν το προχώρησαν άλλο. Είχαν βρει άλλωστε κοινό στόχο στο πρόσωπο του νέου Αρχιδιαιτητή, του Σουηδού που διόρισε ο Μπαλτάκος με τις ευλογίες των δικέφαλων.

Διαβάστε επίσης: Σλούκας: Τρία ματς, δύο ήττες και μία θλάση- Το ξεκίνημα με τον Παναθηναϊκό

Η χάρη στον «κίτρινο» Δημητριάδη δεν έγινε τελικά αλλά είπαμε, στην ΕΠΟ του Τάκη Μπαλτάκου όλοι «οι δικοί μας» χωράνε. Και κάπως έτσι εμφανίζεται έτοιμος να αναλάβει πόστο στις μικρές Εθνικές ομάδες ο Γιούρκας Σειταρίδης. Τον προορίζουν για βοηθό προπονητή. Θα πει κανείς, μην είστε υπερβολικοί. Τι σχέση έχει ο Γιούρκας με το «σύστημα» του Γιαννάκη στην ΕΠΟ; Και όμως.

Βλέπετε, ο Γιούρκας είναι γαμπρός του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Λαμία και νέου Δημάρχου Λαμίας Πανουργιά Παπαϊωάννου ο οποίος ανήκει απόλυτα στο περιβάλλον Γιαννάκη και Μελισσανίδη. Το είδατε λοιπόν το… μονοπάτι που εξηγεί το… ρουσφετάκι στην ΕΠΟ του Τάκη Μπαλτάκου που εκτελεί εντολές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ