Τσιτσιπάς: «Ανακουφίστηκα που προκρίθηκα στα ΑΤΡ Finals»

Τσιτσιπάς: «Ανακουφίστηκα που προκρίθηκα στα ΑΤΡ Finals»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε του Αλεξάντερ Ζβέρεφ για τη φάση των «16» του Paris Masters και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης αλλά και για το ATP Finals μιλώντας για την ανακούφιση που ένιωσε.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε δηλώσεις του μετά τη νίκη του επί του Αλεξάντερ Ζβέρεφ για τους «16» του Paris Masters αναφέρθηκε στην ανακούφιση που του έφερε αυτή η πρόκριση αλλά και για όσα έκανε με τον Γερμανό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Διαβάστε επίσης: Τσιτσιπάς – Ζβέρεφ 2-0: Άνετη πρόκριση στα προημιτελικά

«Είναι υπέροχο, τι ανακούφιση που επιτέλους πήρα την πρόκριση, για την οποία δούλεψα σκληρά όλη τη σεζόν. Είναι μια στιγμή ανακούφισης που κατάφερα να περάσω σε ένα από τα πιο αγαπημένα μου events και θα έχω την ευκαιρία να παίξω μπροστά στους Ιταλούς φαν μου, αλλά και μπροστά σε Έλληνες.

Ελπίζω να ξεπεράσω το round robin και να προχωρήσω παραπέρα, αλλά είμαι ενθουσιασμένος που παίζω καλό τένις. Είμαι ταπεινός και πραγματικά θέλω να συνεχίσω δυνατά και να δείξω τις δυνατότητές μου στο Μπερσί».

Για το ματς με τον Ζβέρεφ: «ο σερβίς μου ήταν εντάξει, νιώθω ότι υπάρχει περιθώριο να γίνει πιο σταθερό. Κατάφερα, ωστόσο, να έχω τον έλεγχο ακόμα και με το δεύτερο σερβίς, είχα καλά εκτέλεση του πρώτου χτυπήματος όταν σέρβιρα το δεύτερο εκεί που ήθελα.

Επέστρεφα καλά, φτάνω στη σταθερότητα που επιδιώκω στις επιστροφές. Προσπαθώ να διαβάσω το παιχνίδι και να γίνω δημιουργικός όταν μπορώ».

Όσον αφορά τις επιστροφές: «Περνάω πολλές ώρες στο court και ένα από τα πράγματα στα οποία δουλεύω είναι οι επιστροφές. Είναι σημαντικό να συνεχίσω να δουλεύω, υπάρχουν πολλά πράγματα στα οποία μπορώ να δουλέψω.

Πάντα στοχεύω σε μικρές βελτιώσεις που μπορούν να δώσουν ώθηση στο παιχνίδι μου τους επόμενους μήνες και ελπίζω αυτό να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ