Σε ποια θέση στην παγκόσμια κατάταξη βρίσκεται ο Τσιτσιπάς;

Σε ποια θέση στην παγκόσμια κατάταξη βρίσκεται ο Τσιτσιπάς;

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπορεί να μην τα κατάφερε στο Paris Masters και να αποκλείστηκε στα ημιτελικά, παρ' όλα αυτά παρέμεινε στο Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης. Σταθερά στο κορυφή της σχετικής λίστας ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δε κατάφερε να προκριθεί στο τελικό του Paris Masters και να διεκδικήσει το τρόπαιο κόντρα στο Νόβακ Τζόκοβιτς, αφού ηττήθηκε στα ημιτελικά από τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ με 2-1 σετ.

Ωστόσο, 0 25χρονος τενίστας παρέμεινε στο Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης μετά και το πέρας του τελευταίου Masters της χρονιάς.

Διαβάστε επίσης: Η… επιστροφή του Φαλ κι ένα μεγάλο «πρέπει» με Μπασκόνια

Την ίδια ώρα, σταθερά στη κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης βρίσκεται ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Σέρβος αφού κατέκτησε για 7η φορά το Paris Masters στη καριέρα του, όχι απλά κράτησε τη πρωτιά, αλλά αύξησε και τη διαφορά στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης από τον Λούκας Αλκαράθ στους 2.990 βαθμούς.

Στο Top6 δεν είχαμε κάποια αλλαγή, με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ να βρίσκεται στο Νο3, τον Γιανίκ Σίνερ στο Νο4 και τον Άντρεϊ Ρούμπλεφ στο Νο5. Οι Κάσπερ Ρουντ (Νο7), Αλεξάντερ Ζβέρεφ (Νο8) και Τέιλορ Φριτζ (Νο9) ακολουθούν, οι οποίοι κέρδισαν από μια θέση. Τη δεκάδα κλείνει ο Δανός, Χόλγκερ Ρουν ο οποίος δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο Bercy και έτσι έχασε τρεις θέσεις, υποχωρώντας στο Νο10.

Το Top-10 στο ranking της ATP

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ