Η… επιστροφή του Φαλ κι ένα μεγάλο «πρέπει» με Μπασκόνια

Η… επιστροφή του Φαλ κι ένα μεγάλο «πρέπει» με Μπασκόνια

Ο Γάλλος σέντερ βάδισε σε περσινά «μονοπάτια» και ο Μπαρτζώκας περιμένει πολλά από τον Γάλλο και κόντρα στην Μπασκόνια - Παιχνίδι must win αυτό με τους Βάσκους στο ΣΕΦ

Ο Μουσταφά Φαλ «υπέγραψε» δήλωση… επιστροφής με την εμφάνιση που έκανε στην Πυλαία απέναντι στον ΠΑΟΚ και ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε πολλούς λόγους να χαμογελά βλέποντας τον Γάλλο σέντερ να πατάει σε περσινά μονοπάτια.

Με τον Μιλουτίνοφ νοκ άουτ λόγω ενοχλήσεων, ο Φαλ είχε περισσότερες υποχρεώσεις στο παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ και φώναξε παρών, οδηγώντας στη νίκη την ομάδα του.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ανάγκη τον περσινό Φαλ και η άνοδος του Γάλλου αναμένεται να δώσει πολλά πράγματα στον Ολυμπιακό και στις δύο ρακέτες.

Ειδικά τώρα, σε μια περίοδο που υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών, οι σέντερ των «ερυθρόλευκων» καλούνται να κάνουν την διαφορά σε κάθε παιχνίδι.

Και η αλήθεια είναι πως Μιλουτίνοφ και Φαλ έχουν δώσει παραπάνω από το 100% και μόνο τυχαία δεν ήταν η αναφορά του Μπαρτζώκα στον Σέρβο και στον Γάλλο.

Γιατί μετά το παιχνίδι με τη Φενέρ στην Τουρκία είχε εγκωμιάσει τον «Μίλου» για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε παίζοντας ενώ ήταν τραυματίας, ενώ σήμερα μετά τη νίκη στην Πυλαία αναφέρθηκε στην απόδοση του Γάλλου.

Ο Φαλ έκανε τα πάντα στο παρκέ οδηγώντας τους πειραιώτες στη νίκη και τώρα το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού στρέφεται στο παιχνίδι με την Μπασκόνια για την Ευρωλίγκα.

Είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας για τους «ερυθρόλευκους», ένα παιχνίδι στο οποίο υπάρχει ένα μεγάλο «πρέπει» για τους παίκτες του Ολυμπιακού.

Η ομάδα του λιμανιού πρέπει να πάρει τη νίκη κόντρα στους Βάσκους και το ζητούμενο είναι να μην αντιμετωπίσει άλλα προβλήματα ο κόουτς του Ολυμπιακού.

Η καλύτερη είδηση θα είναι η παρουσία και του Μιλουτίνοφ στο παρκέ του ΣΕΦ απέναντι στην Μπασκόνια, ειδικά τώρα που η ισπανική ομάδα άλλαξε προπονητή κι επέστρεψε ο Ιβάνοβιτς.

Αλλά θα πρέπει να δούμε αν ο Σέρβος «πύργος» του Ολυμπιακού θα καταφέρει να προπονηθεί για να δώσει το παρών στην μεγάλη αναμέτρηση της Πέμπτης.

Ο αγώνας με τους Βάσκους πάντως δεν θα είναι εύκολος. Το ξέρει καλά ο προπονητής του Ολυμπιακού, το ξέρουν και οι παίκτες του.

Είναι όμως ένας αγώνας που πρέπει να τον κερδίσει ο Ολυμπιακός για να κάνει το 4-3, για να επιστρέψει σε θετικό πρόσημο, καθώς στη συνέχεια ακολουθεί το παιχνίδι με την Μακάμπι (το οποίο θα γίνει στο Βελιγράδι) και μετά το πρόγραμμα έχει δύο αγώνες στο ΣΕΦ για τους πειραιώτες, με Ερυθρό Αστέρα και Ζαλγκίρις.

Το παιχνίδι λοιπόν της Πέμπτης είναι must win για τους πειραιώτες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ