Τσιτσιπάς – Ντιμιτρόφ 1-2: Δεν τα κατάφερε ο Στέφανος

Τσιτσιπάς – Ντιμιτρόφ 1-2: Δεν τα κατάφερε ο Στέφανος

Ο Ελληνας τενίστας το πάλεψε απέναντι στον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, αλλά λύγισε στο τάι μπρέικ του τρίτου σετ και έχασε την ευκαιρία να περάσει στον τελικό του Paris Masters.

Το πάλεψε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, αλλά δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει τον τίτλο στο Παρίσι. Ο Ελληνας τενίστας ηττήθηκε από τον Βούλγαρο με 2-1 σετ (6-3, 6-7 [1], 7-6 [3]) στα ημιτελικά του Paris Masters και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Ο Στέφανος μπήκε νωθρά στο παιχνίδι και ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ πήρε το πρώτο σετ με 6-3. Στο δεύτερο, όμως, αντέδρασε. Ανέβασε την απόδοσή του και παίζοντας εκπληκτικά στο τάι μπρέικ ισοφάρισε σε 1-1 το ματς και το έστειλε σε τρίτο σετ. Εκεί ο συμπατριώτης μας είχε ευκαιρίες για να κάνει μπρέικ στον Βούλγαρο, αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκε.

Διαβάστε επίσης: Η ιστορία μιας φωτογραφίας…

Οι δύο τενίστες οδηγήθηκαν ξανά στο τάι μπρέικ, όπου ο Βούλγαρος, όμως, αυτή τη φορά ήταν πιο ψύχραιμος και με 7-3 έκανε το 2-1 στα σετ. Ο Ντιμιτρόφ πήρε την πρόκριση και περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του στον τελικό, ο οποίος θα προκύψει από το παιχνίδι Νόβακ Τζόκοβιτς – Αντρέι Ρούμπλεφ. Ο Στέφανος από την άλλη, φεύγει από το Παρίσι έχοντας πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις αυτή την εβδομάδα. Εμφανίσεις που τον βοήθησαν να σφραγίσει την πρόκριση στα ATP Finals και να αποκτήσει ρυθμό ενόψει των τελικών που θα γίνουν στο Τορίνο.

Αντέδρασε ο Στέφανος, αλλά…

Ο Στέφανος δεν ξεκίνησε καλά το παιχνίδι και αυτό το εκμεταλλεύτηκε ο Ντιμιτρόφ. Ο Βούλγαρος τενίστας έκανε μπρέικ στο δεύτερο γκέιμ και πήρε από νωρίς τα ηνία στο σετ (3-0). Λίγο αργότερα ο Γκριγκόρ έφτασε στο 4-2 και στη συνέχεια με 6-3 έκανε το 1-0. Στο δεύτερο σετ δεν είχαμε μπρέικ. Οι δύο τενίστες κράτησαν τα σερβίς τους και οδηγήθηκαν στο τάι μπρέικ, όπου ο Στέφανος ήταν κυρίαρχος και με 7-1 ισοφάρισε σε 1-1 το παιχνίδι.

Στο τρίτο γκέιμ του τρίτου σετ ο Τσιτσιπάς είχε τέσσερις ευκαιρίες για να κάνει μπρέικ, αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκε. Οι δύο τενίστες στη συνέχεια κράτησαν τα σερβίς τους και μοιραία οδηγήθηκαν στο τάι μπρέικ. Εκεί ο Βούλγαρος με δύο γρήγορα μίνι μπρέικς έκανε το 5-0 και λίγο αργότερα με 7-3 έφτασε στο 2-1 και πανηγυρίσει μια σπουδαία νίκη-πρόκριση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ