Μεντβέντεφ – Ζβέρεφ 2-0: Έκλεισε θέση στα ημιτελικά ο Ρώσος

Μεντβέντεφ – Ζβέρεφ 2-0: Έκλεισε θέση στα ημιτελικά ο Ρώσος

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ αν και δυσκολεύτηκε στο πρώτο σετ, επικράτησε με 2-0 σετ του Ζβέρεφ και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του ATP Finals.

Το «εισιτήριο» για τους ημιτελικούς των ATP Finals εξασφάλισε το βράδυ της Τετάρτης (15/11) και ο Ντανίλ Μεντβέντεφ μετά τη νίκη του επί του Αλεξάντερ Ζβέρεφ με 2-0 σετ (7-2, 6-4).

Ο Ρώσος δυσκολεύτηκε αρκετά να πάρει το πρώτο σετ, το οποίο οδηγήθηκε σε tie break και εκεί επικράτησε με 9-7 για να πάρει τελικά το σετ με 7-6.

Διαβάστε επίσης: Ο «σκληρός δίσκος» θυμάται και φορτώνει

Στο δεύτερο ήταν μπροστά με 5-4 και κατάφερε στο τέλος να κάνει το break στον Ζβέρεφ, για το 6-4 και το 2-0 στα σετ.

Η 18η συνάντησή τους ανέδειξε μεγάλο νικητή τον Ρώσο τενίστα, ο οποίος βελτίωσε το ρεκόρ του απέναντι στον Γερμανό σε 11-7, έχοντας κερδίσει τα 5 από τα 6 ματς που έχουν δώσει εντός του 2023 (το τελευταίο ήταν στο Πεκίνο).

Η αποψινή ήταν μια μάχη δύο πρώην πρωταθλητών των ATP Finals, με τον Μεντβέντεφ να συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του απέναντι στον Ζβέρεφ και να γίνεται ο πρώτος που έκλεισε θέση στα ημιτελικά της εφετινής διοργάνωσης του Τορίνο.

Όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική για το αν θα τον ακολουθήσει ο Ζβέρεφ που αντιμετωπίζει τον Ρούμπλεφ, είτε ο Κάρλος Αλκαράθ που θα πρέπει να κερδίσει τον Ρώσο για να πάει στα ημιτελικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ