Τοπικό συμβούλιο απέρριψε το σχέδιο για την επέκταση του Wimbledon

Τοπικό συμβούλιο απέρριψε το σχέδιο για την επέκταση του Wimbledon

Τοπικό συμβούλιο απέρριψε το σχέδιο για την επέκταση του Wimbledon και την κατασκευή νέων γηπέδων σε κοντινή απόσταση από το All England Club.

Η προοπτική επέκτασης του αθλητικού συγκροτήματος Wimbledon, όπου διεξάγεται το ομώνυμο τουρνουά τένις, υπέστησαν σοβαρό… πλήγμα, καθώς ένα τοπικό συμβούλιο απέρριψε το σχέδιο για την κατασκευή νέων γηπέδων σε κοντινή απόσταση από το All England Club.

Ομόφωνα, τα επτά μέλη του συμβουλίου της συνοικίας Wandsworth απέρριψαν το σχέδιο για την κατασκευή 39 νέων γηπέδων στο Wimbledon Park, στο νοτιοδυτικό Λονδίνο, ακολουθώντας τις σχετικές συστάσεις των πολεοδομικών υπαλλήλων της περιοχής.

Τον περασμένο μήνα, οι δημοτικοί σύμβουλοι στο γειτονικό Merton, όπου βρίσκεται το μεγαλύτερο μέρος της προτεινόμενης τοποθεσίας, ενέκριναν το έργο. Ως εκ τούτου, εναπόκειται πλέον στο Δημαρχείο του Λονδίνου να αποφασίσει υπέρ ή κατά της κατασκευής του νέου χώρου, ενδεχόμενο με το οποίο αρκετοί κάτοικοι της περιοχής είναι σθεναρά αντίθετοι.

«Είμαστε απογοητευμένοι με την απόφαση του δήμου Wandsworth του Λονδίνου», σχολίασε η διευθύνουσα σύμβουλος του All England Club, Σάλι Μπόλτον, σε σχετική δήλωση, επιβεβαιώνοντας ότι το έργο θα φέρει «εκατοντάδες θέσεις εργασίας και δεκάδες εκατομμύρια λίρες, αλλά και οικονομικά οφέλη για τους γείτονές μας στο Wandsworth, στο Merton και σε όλο το Λονδίνο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ