Ρολάν Γκαρός: Αποκλείστηκε η Σάκκαρη

Ρολάν Γκαρός: Αποκλείστηκε η Σάκκαρη

Παρότι πάλεψε η Μαρία Σάκκαρη δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τις «16» του παριζιάνικου major, καθώς γνώρισε την ήττα από την Ντάρια Κασάτκινα με 2-1 σετ (6-1, 1-6, 6-3).

Η Μαρία Σάκκαρη παρότι πάλεψε δεν κατάφερε να γίνει η πρώτη Ελληνίδα τενίστρια που προκρίνεται στον 4ο γύρο του Ρολάν Γκαρός, καθώς γνώρισε την ήττα από την Ρωσίδα Ντάρια Κασάτκινα, μετά από 1 ώρα και 49 λεπτά αγώνα.

Η Σάκκαρη παρότι έχασε το πρώτο σετ με 6-1 κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 (6-1). Στο τρίτο και καθοριστικό σετ έχασε όμως στις λεπτομέρειες από την ανερχόμενη 21χρονη αντίπαλο της.

Η Κασάτκινα έφτασε στο 5-2 στα games με την Μαρία να κάνει το break στο σερβίς της Ρωσίδας και να μειώνει σε 5-3. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια σέρβιρε για να μείνει στο παιχνίδι, αλλά τελικά ηττήθηκε με 6-3 (2-1 σετ), ολοκληρώνοντας την φετινή εξαιρετική της πορεία στο Γαλλικό Όπεν.

Θυμίζουμε ότι η Σάκκαρη κατάφερε να φτάσει για πρώτη φορά στην καριέρα της στον 3ο γύρο του δεύτερου χρονικά Grand Slam της σεζόν, κάτι που είχε καταφέρει μόνο η Λένα Δανιηλίδου στο παρελθόν.

Επόμενη αντίπαλος στις «16» του Ρολάν Γκαρός για την Κασάτκινα θα είναι η νικήτρια της αναμέτρησης μεταξύ της Καρολίν Βοζνιάκι και της Πολίν Παρμεντιέ.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ