Ρολάν Γκαρός: Χάλεπ και Μουγκουρούθα στα ημιτελικά (vids)

Ρολάν Γκαρός: Χάλεπ και Μουγκουρούθα στα ημιτελικά (vids)

Η Ρουμάνα κέρδισε με 2-1 σετ την Κέρμπερ και η Ισπανίδα επικράτησε με 2-0 σετ της Σαράποβα. Κις-Στίφενς το άλλο ζευγάρι, από το οποίο θα προκύψει ο μεγάλος τελικός.

«Εκλεισε» το μεγάλο ραντεβού! Σιμόνα Χάλεπ και Γκαρμπίν Μουγκουρούθα θα παλέψουν την Πέμπτη για μία θέση στον μεγάλο τελικό του Ρολάν Γκαρός. Η Ρουμάνα , Νο. 1 στην παγκόσμια κατάταξη, επικράτησε της Αντζελίκ Κέρμπερ με 2-1 σετ και προκρίθηκε στους «4» του γαλλικού Γκραντ Σλαμ. Από την άλλη, η Ισπανίδα νίκησε με 2-0 σετ την Μαρία Σαράποβα και σφράγισε το εισιτήριό της για την επόμενη φάση.

https://www.youtube.com/watch?v=ITJ4RDKxyOA

Η νικήτρια του ζευγαριού Χάλεπ-Μουγκουρούθα εκτός από το εισιτήριο για τον τελικό θα πάρει μαζί και το Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης. Αυτή θα είναι η 6η φορά που οι δύο τενίστριες θα βρεθούν αντιμέτωπες, με την Ισπανίδα να έχει το πάνω χέρι, καθώς έχει επικρατήσει στα 4 από τα 5 μεταξύ τους παιχνίδια.

https://www.youtube.com/watch?v=us_ud7CSbDM

Υπενθυμίζουμε ότι το άλλο εισιτήριο για τον τελικό θα κριθεί ανάμεσα στην Μάντισον Κις και την Σλόαν Στίφενς. Οι δύο Αμερικανίδες θα παλέψουν για την πρόκριση στο μεγάλο τελικό. Η Στέφενς έχει το απόλυτα στα μεταξύ τους παιχνίδια, καθώς μετράει 2 νίκες σε ισάριθμα ματς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ