Τσιτσιπάς – Κοπίλ 2-0: Άνετη νίκη και πρώτο βήμα για την Εθνική

Τσιτσιπάς – Κοπίλ 2-0: Άνετη νίκη και πρώτο βήμα για την Εθνική

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με 2-0 σετ του Μάριους Κοπίλ και η Ελλάδα έκανε το 1-0 στο tie με τη Ρουμανία για το Davis Cup.

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε ο Στέφανος Τσιτσιπάς το παιχνίδι με τον Μάριους Κοπίλ, με τον συμπατριώτη μας να επικρατεί εύκολα με 2-0 σετ (6-3, 6-4) και να κάνει το 1-0 στο tie της Ελλάδας με τη Ρουμανία για τα πλέι-οφ του World Group I του Davis Cup.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κυριάρχησε στο ειδικό κορτ που έχει στηθεί στο κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο Άνω Λιοσίων (σ.σ γήπεδο μπάσκετ ΑΕΚ) και έφτασε σε μια άνετη νίκη, με την οποία έδωσε το προβάδισμα στην Ελλάδα στη μάχη με τη Ρουμανία για το Davis Cup.

Διαβάστε επίσης: Πώς Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έχασαν μέσα από τα χέρια τους τον Φρανσίσκο

Σε λίγη ώρα θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο παιχνίδι της ημέρας, στο οποίο ο Αριστοτέλης Θάνος θα αντιμετωπίσει τον Νίκολας Νταβίντ Ιονέλ, με στόχο το 2-0 για την Ελλάδα, που θα φέρει τη χώρα μας μια νίκη μακριά από την πρόκριση στην πρώτη κατηγορία.

Οσον αφορά στο παιχνίδι του Τσιτσιπά με τον Κοπίλ, ο συμπατριώτης μας έκανε μπρέικ στο 4ο γκέιμ του πρώτου σετ και προηγήθηκε γρήγορα με 3-1. Στη συνέχεια έφτασε στο 5-3 και λίγο αργότερα με καλό σερβίς στο 6-3, με το οποίο έκανε το 1-0 στα σετ.

Στο δεύτερο σετ ο Στέφανος κατάφερε να κάνει μπρέικ στο 7ο γκέιμ (4-3). Το νερό είχε μπει πλέον στο αυλάκι για τον Τσιτσιπά, με τον Ελληνα τενίστα να φτάνει με μαθηματική ακρίβεια στο 6-4 και στο 2-0.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ