Έμαθε την αντίπαλό της στους «16» του Άμπου Ντάμπι η Σάκκαρη

Έμαθε την αντίπαλό της στους «16» του Άμπου Ντάμπι η Σάκκαρη

Η Ελληνίδα τενίστρια θα αντιμετωπίσει την Ρουμάνα, Σοράνα Κιρστέα, που απέκλεισε την Γαλλίδα, Καρολίν Γκαρσία (6-7 [4], 6-4, 6-4).

Την αντίπαλό της στους «16» του τουρνουά που γίνεται στο Άμπου Ντάμπι έμαθε η Μαρία Σάκκαρη.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, μετά τον πρόωρο αποκλεισμό στο Αυστραλιανό Οπεν (σ.σ ήττα στον δεύτερο γύρο από την Ελίνα Αβανεσιάν με 2-0 σετ), θέλει να επιστρέψει σε υψηλές πτήσεις και να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται στο τουρνουά του Αμπου Ντάμπι.

Διαβάστε επίσης: To πρόγραμμα της Super League ως τα playoffs 

Στην πρεμιέρα της στη διοργάνωση η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Ρουμάνα, Σοράνα Κιρστέα, Νο. 26 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, η οποία νωρίτερα απέκλεισε με ανατροπή 2-1 σετ την Γαλλίδα, Καρολίν Γκαρσία (6-7 [4], 6-4, 6-4).

Η Ρουμάνα έχασε το πρώτο σετ στο τάι μπρέικ, αλλά στη συνέχεια ανέβασε την απόδοσή της, εκμεταλλεύτηκε τα λάθη της Γαλλίδας και έφτασε στην ολική ανατροπή, με την οποία πήρε την πρόκριση στους «16». Αυτή ήταν η πρώτη της νίκη μέσα στο 2024, μετά από τρεις ήττες και δείχνει έτοιμη για τη μεγάλη μάχη με την Μαρία Σάκκαρη.

Αυτή θα είναι η 4η φορά που θα κοντραριστούν οι δύο τενίστριες, με τη Ρουμάνα μάλιστα να έχει το πάνω χέρι στις αναμετρήσεις με την Μαρία Σάκκαρη (2-1). Τελευταία φορά που αναμετρήθηκαν πάντως επικράτησε η Ελληνίδα τενίστρια. Ηταν πέρσι στο Σινσινάτι, όπου η συμπατριώτισσά μας νίκησε με ανατροπή 2-1 σετ (2-6, 6-3, 7-5).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ