Ήττα στις λεπτομέρειες για τον Τσιτσιπά (vid)

Ήττα στις λεπτομέρειες για τον Τσιτσιπά (vid)

Ο Ελληνας τενίστας ηττήθηκε με 2-0 σετ από τον Γκασκέ, με τα δύο σετ να κρίνονται στο τάι μπρέικ – Ανεβαίνει δύο ακόμα θέσεις ο Στέφανος και θα βρεθεί στο Νο. 35.

Την ήττα στον προημιτελικό του «Λιμπέμα Οπεν» από τον Ρισάρντ Γκασκέ γνώρισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Ελληνας τενίστας το απόγευμα της Παρασκευής ηττήθηκε με 2-0 σετ (7-6[2], 7-6[4]) από τον πολύπειρο Γάλλο και ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο 250άρι τουρνουά του Χερτόγκενμπος.

Ο 19χρονος πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις απέναντι στο Νο. 30 της παγκόσμιας κατάταξης, αλλά έχασε και τα δύο σετ στο τάι μπρέικ. Ο Τσιτσιπάς κατά τη διάρκεια του πρώτου σετ αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού στον δεξιό ώμο και πριν την έναρξη του δεύτερου σετ πήρε ιατρικό τάιμ άουτ. Παρά τους πόνους, παρέμεινε στο κορτ και έδωσε τον καλύτερό του εαυτό, αλλά δεν μπόρεσε να γυρίσει το παιχνίδι.

Στον επόμενο γύρο ο Γκασκέ θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Μπέρναρντ Τόμιτς, που επιστρέφει σε ΑΤΡ ημιτελικό μετά από δύο χρόνια. Ο Τσιτσιπάς από την άλλη την ερχόμενη Δευτέρα θα «χτυπήσει» νέο career high, καθώς θα ανέβει δύο ακόμα θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη και θα βρεθεί στο νούμερο 35.

Δείτε βίντεο από την αναμέτρηση του Στέφανου:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ