Στους «8» χωρίς αγώνα η Σάκκαρη

Στους «8» χωρίς αγώνα η Σάκκαρη

Η Ελληνίδα τενίστρια προκρίθηκε στους «8» του Μαϊάμι χωρίς αγώνα, καθώς η αντίπαλός της, Ανα Καλίνσκαγια, αποσύρθηκε λόγω προβλήματος στον αριστερό μηρό.

Στα προημιτελικά του τουρνουά του Μαϊάμι, χωρίς να χρειαστεί να αγωνιστεί, πέρασε η Μαρία Σάκκαρη, καθώς η αντίπαλός της, Ανα Καλίνσκαγια, αποσύρθηκε λίγα λεπτά πριν την έναρξη της αναμέτρησης, λόγω ενός προβλήματος στον αριστερό μηρό.

«Λυπάμαι, ανυπομονούσα να παίξω σήμερα. Δυστυχώς, δεν μου το επιτρέπει η υγεία μου. Ευχαριστώ για τη στήριξη», ανέφερε σε δήλωσή της η Ανα Καλίσνκαγια, που δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί και αναγκάστηκε να αποσυρθεί λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού.

Διαβάστε επίσης: Βόμβα: «Η Φενέρμπαχτσε ψάχνει άλλο πρωτάθλημα για να παίξει, σκέφτεται Ιταλία και Ισπανία» (vid)

Η Ελληνίδα τενίστρια, που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα και προέρχεται από τη συμμετοχή της στον τελικό του Indian Wells, περιμένει πλέον να μάθει την αντίπαλό της στα προημιτελικά, που θα προκύψει από το ζευγάρι Ριμπάκινα – Κις.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι με την πρόκρισή της στα προημιτελικά του τουρνουά του Μαϊάμι, η Μαρία Σάκκαρη εξασφάλισε την άνοδό της στο Νο.7 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ