Αγνώριστος ο Τσιτσιπάς, ηττήθηκε εύκολα από τον Σαποβάλοφ (0-2)

Αγνώριστος ο Τσιτσιπάς, ηττήθηκε εύκολα από τον Σαποβάλοφ (0-2)

Ο Έλληνας τενίστας ηττήθηκε στον δεύτερο γύρο του Μαϊάμι από τον Ντένις Σαποβάλοφ με 2-0 σετ (6-2, 6-4) κα αποκλείστηκε από τη συνέχεια του αμερικάνικου τουρνουά.

Σύντομη αποδείχθηκε η περιπέτεια του Στέφανου Τσιτσιπά στο τουρνουά του Μαϊάμι, καθώς ο Έλληνας τενίστας ηττήθηκε στον δεύτερο γύρο από τον Ντένις Σαποβάλοφ με 2-0 σετ (6-2, 6-4).

Ο συμπατριώτης μας παρουσιάστηκε αγνώριστος και έχασε εύκολα από τον Καναδό, Νο. 126 στην παγκόσμια κατάταξη. Πρόκειται πάντως για έναν εξαιρετικό τενίστα, ο οποίος έχει πετύχει σπουδαία πράγματα στην καριέρα του και έχει φτάσει μέχρι και το Νο.10.

Στο σημερινό παιχνίδι ο Καναδός κυριάρχησε στο κορτ και δεν άφησε κανένα απολύτως περιθώριο στον συμπατριώτη μας, που έκανε πολλά αβίαστα λάθη και δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης να φανεί ανταγωνιστικός κόντρα στον Σαποβάλοφ.

Ένα παιχνίδι το οποίο είχε αρχίσει χθες, αλλά διακόπηκε λόγω της έντονης βροχόπτωσης που έπληξε το Μαϊάμι και ολοκληρώθηκε σήμερα.

Ο Καναδός μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και έκανε μπρέικ μόλις στο πρώτο γκέιμ, ενώ λίγο αργότερα βρέθηκε στο 4-2. Στο 7ο γκέιμ έσπασε για δεύτερο φορά το σερβίς του Στέφανου Τσιτσιπά και έφτασε στο 5-2, πριν κάνει το 6-2 και το 1-0 στα σετ.

Στο δεύτερο σετ ο Καναδός πίεσε και έχασε πολλά μπρέικ πόιντς στα πρώτα γκέιμς, με τους δύο τενίστες να πηγαίνουν χέρι-χέρι μέχρι το 4-4. Σε εκείνο το σημείο ο Σαποβάλοφ έκανε μπρέικ και έφτασε στο 5-4, πριν κάνει το 6-4 και πάρει τη νίκη με 2-0 σετ.

Ο Ελληνας τενίστας πλέον καλείται να αφήσει πίσω του τον πρόωρο αποκλεισμό στο Μαϊάμι και να μπει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στη χωμάτινη σεζόν, η οποία κορυφώνεται με το Ρολάν Γκαρός τον ερχόμενο Μάιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ