Δεν τα κατάφερε η Σάκκαρη – Εκτός τελικού στο Τσάρλεστον (2-0)

Δεν τα κατάφερε η Σάκκαρη – Εκτός τελικού στο Τσάρλεστον (2-0)

Η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε με 2-0 σετ (6-3, 6-3) από την Ντανιέλε Κόλινς στο 500άρι τουρνουά του Τσάρλεστον.

Η πορεία της Μαρίας Σάκκαρη στο 500άρι τουρνουά του Τσάρλεστον σταμάτησε στους ημιτελικούς. Η Ντανιέλε Κόλινς (νο 19 στον κόσμο) δεν επέτρεψε στην Ελληνίδα πρωταθλήτρια να φτάσει στον τελικό, καθώς ήταν η νικήτρια με 2-0 σετ (6-3, 6-3) και την Κυριακή θ΄ αντιμετωπίσει την Ντάρια Κασάτκινα στη μάχη για το τρόπαιο της διοργάνωσης.

Μέχρι τα μισά του πρώτου σετ η Σάκκαρη έδειξε να… «πατά» καλά στο κορτ, αλλά στη συνέχεια η Αμερικανίδα αντίπαλός της ήταν ανώτερη σε όλους τους τομείς και δικαίως έφτασε στη νίκη. Η Κόλινς μπήκε δυνατά στο ματς, πήρε τα πρώτα τρία σετ, κάνοντας μπρέικ στο πρώτο σερβίς της 29χρονης πρωταθλήτριας (νο 6 στον κόσμο). Η Σάκκαρη «απάντησε» με τον ίδιο τρόπο ισοφαρίζοντας σε 3-3, αλλά έπεσε ο ρυθμός της με αποτέλεσμα η Κόλινς να κάνει άλλο ένα 3-0 στα games και να προηγηθεί με 1-0 στα σετ.

Διαβάστε επίσης: Το αστέρι του Θρύλου «τρελαίνει» την Ευρώπη και στον Πειραιά… τρίβουν τα χέρια τους

Όπως και στο πρώτο, έτσι και στο δεύτερο σετ η Κόλινς ξεκίνησε με μπρέικ στο σερβίς της Ελληνίδας τενίστριας. Μέχρι και το 5ο game η η Κόλινς είχε το προβάδισμα με 3-2, ωστόσο, στο 6ο η Σάκκαρη έχασε μεγάλη ευκαιρία για μπρέικ και την ισοφάριση.

Η Αμερικανίδα «έσβησε» δύο μπρείκ πόιντς της αντιπάλου της, έκανε το 4-2 και στη συνέχεια δεν είχε πρόβλημα να κλείσει τον αγώνα με 6-3.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ