Τσιτσιπάς: «Το τρίτο τρόπαιο είναι και το πιο ξεχωριστό»

Τσιτσιπάς: «Το τρίτο τρόπαιο είναι και το πιο ξεχωριστό»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στις δηλώσεις του μετά την κατάκτηση του τουρνουά στο Μόντε Κάρλο στάθηκε στην πορεία του στο τουρνουά και σε κάποια άλλα πράγματα...

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιβλήθηκε με 2-0 σετ (1-6, 4-6) του Κάσπερ Ρουντ και ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία το μαγικό ταξίδι του στο Μόντε Κάρλο, κατακτώντας παράλληλα το τρίτο του τρόπαιο στο Μονακό.

Μετά την απονομή του 11ου τίτλου της καριέρας του, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας στάθηκε στην αύρα του Μόντε Κάρλο και στην αφιέρωση που έγραψε στην κάμερα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά:

Για το γεγονός ότι στο Μόντε Κάρλο έχει κατακτήσει τους τρεις από τους 11 τίτλους στην καριέρα του: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Μονακό που με κάλεσε το 2018 και έγινε κάτοικος Μονακό. Η εμπειρία είναι απίστευτη».

Για την πορεία του στο τουρνουά: «Ήταν πολύ δύσκολα το να επιστρέφω στο βάθρο. Το να κερδίζω αυτό το τουρνουά είναι εκπληκτικό συναίσθημα. Δεν μπορώ να ευχαριστήσω αρκετά την οικογένειά μου και τους φίλους μου που έκαναν αυτή τη στιγμή εφικτή. Είμαι ευγνώμων σε κάθε άνθρωπο που βρίσκεται πίσω απ’ αυτό το ταξίδι. Tο τρίτο είναι πιο ξεχωριστό από το πρώτο ή το δεύτερο. Είναι κάτι απίστευτο για μένα, ήταν πολύ αγχωτικό ματς αλλά ήθελα πολύ τον τρίτο τίτλο και είμαι πολύ χαρούμενος που τα κατάφερα».

Για το τι σημαίνει το «η μοίρα ευνοεί τους τολμηρούς» που έγραψε στην κάμερα στο τέλος του αγώνα: «Είχα μια συζήτηση χθες με ένα μέλος της ομάδας μου και μιλήσαμε γι’ αυτό (για το πως φαίνεται να μη φοβάται τίποτα και να παίζει διαφορετικά απ’ ότι τους πρώτους μήνες της σεζόν). Έπρεπε να βγω έξω και να δείξω αυτό το τένις γιατί έδωσα υπόσχεση σε όλους ότι δεν θα τα παρατήσω, θα κάνω το καλύτερο που μπορώ και είμαι χαρούμενος που έπαιξα αυτό το τένις».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο: «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, θα ήθελα να ευχαριστώ τους συντηρητές των γηπέδων και τα ball boys. Να χτίσουμε περισσότερες αναμνήσεις στο μέλλον. Να συνεχίσετε να έρχεστε και το τουρνουά να γίνει όλο και μεγαλύτερο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ