Μεγάλη νίκη στο Χάλε ο Τσιτσιπάς, αποκλεισμός για Σάκκαρη στο Μπερμιγχαμ

Μεγάλη νίκη στο Χάλε ο Τσιτσιπάς, αποκλεισμός για Σάκκαρη στο Μπερμιγχαμ

Την πρόκριση στον δεύτερο γύρο του τουρνουά στο Χάλε πανηγύρισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ενώ αντίθετα η Μαρία Σάκκαρη είπε πρόωρο «αντίο» στο τουρνουά ου Μπέρμιγχαμ, καθώς ηττήθηκε από τη Γερμανίδα Γιούλια Γκέργκες.

Σπουδαία νίκη πέτυχε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο τουρνουά στο Χάλε κόντρα στον Λούκας Πούιγ με 2-0 σετ και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο. Ο Έλληνας τενίστας ξεκίνησε πολύ καλά το ματς και πήρε το πρώτο σετ με 6-2.

Στο δεύτερο σετ και συγκεκριμένα, στο 1-2 το ματς διακόπηκε λόγω βροχόπτωσης με αποτέλεσμα να χάσει τον ρυθμό του ο Έλληνας τενίστας. Παρόλα αυτά ο Τσιτσιπάς έφτασε το σετ στο τάι μπρέικ κι εκεί επικράτησε εύκολα του 29χρονου Γάλλου και επιβεβαίωσε την εξαιρετική του κατάσταση!

Στον δεύτερο γύρο ο Τσιτσιπάς θα έχει ευκαιρία να προκριθεί, καθώς επόμενος αντίπαλός του είναι ο Αμερικανός Ντένις Κούντλα, Νο.109 στον κόσμο. Αν προκριθεί μάλιστα θα φτάσει για έκτο τουρνουά φέτος στα προημιτελικά.

Νοκ άουτ η Σάκκαρη από νωρίς στο Μπέρμιγχαμ

Μακριά από τον καλό εαυτό της έμεινε η Μαρία Σάκκαρη. Στην πρεμιέρα του τουρνουά του Μπέρμιγχαμ, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, νο 35 στον κόσμο, δεν μπόρεσε να βρει λύσεις απέναντι στο εκπληκτικό σερβίς της 29χρονης Γερμανίδα Γιούλια Γκέργκες, νο 13 στην παγκόσμια κατάταξη και νο 5 στο ταμπλό. Έτσι, ηττήθηκε με 6-4, 6-4 και αποκλείστηκε. Η Σάκκαρη, πριν το Γουίμπλεντον, θα αγωνιστεί και στο τουρνουά του Ιστμπουρν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ