Χάλε: Αποκλεισμός για τον Στέφανο Τσιτσιπά (vids)

Χάλε: Αποκλεισμός για τον Στέφανο Τσιτσιπά (vids)

Ο Ελληνας τενίστας ηττήθηκε με 2-0 σετ από τον Ντένις Κούντλα και ολοκλήρωσε άδοξα τις υποχρεώσεις του στο γερμανικό τουρνουά.

Σύντομη αποδείχθηκε η περιπέτεια του Στέφανου Τσιτσιπά στο τουρνουά του Χάλε. Ο Ελληνας τενίστας το απόγευμα της Τετάρτης ηττήθηκε με 2-0 σετ (6-3, 6-4) από τον Ντένις Κούντλα και αποχαιρέτησε τα γερμανικό τουρνουά.

Ο 19χρονος αντιμετώπισε τον Αμερικανό για τη φάση των «16» και ήθελε τη νίκη για να προκριθεί σε 2ο συνεχόμενο προημιτελικό και 6ο συνολικά μέσα στο 2018. Ο Τσιτσιπάς, ωστόσο, δεν κατάφερε να βγάλει τον καλό του εαυτό στο κορτ και μοιραία γνώρισε την ήττα από έναν πολύ σοβαρό και συγκεντρωμένο Κούντλα.

Ο Αμερικανός ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 33 winners, ενώ ο Στέφανος είχε 22 winners και 27 αβίαστα λάθη. Παράλληλα, ο Τσιτσιπάς πλήρωσε ακριβά τις χαμένες ευκαιρίες, καθώς δεν κατάφερε να αξιοποιήσει κανένα από τα 4 μπρέικ πόιντς που είχε στο 2ο σετ.

Στον επόμενο γύρο ο Κούντλα θα αντιμετωπίσει τον Σουγκίτα, που κέρδισε με 2-0 σετ τον Ντομικίκ Τιεμ. Από την άλλη, ο Τσιτσιπάς θα επικεντρωθεί στην προετοιμασία του για το Γουίμπλεντον.

Δείτε βίντεο από την αναμέτρηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ