Γουίμπλεντον: Ο Ισνερ στον δρόμο του Τσιτσιπά

Γουίμπλεντον: Ο Ισνερ στον δρόμο του Τσιτσιπά

Ο πολύπειρος Αμερικανός νίκησε με 3-0 σετ τον Μολδαβό Ράντου Αλμποτ και στους «16» της διοργάνωσης θα αντιμετωπίσει τον Ελληνα τενίστα.

Τον αντίπαλό του στους «16» του Γουίμπλεντον έμαθε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Ελληνας τενίστας στον τέταρτο γύρο της διοργάνωσης θα αντιμετωπίσει τον πολύπειρο Τζον Ισνερ.

Ο Αμερικανός, Νο. 10 στην παγκόσμια κατάταξη, κέρδισε με 3-0 σετ τον Μολδαβό Ράντου Αλμποτ (6-3, 6-3, 6-4 ) και θα βρεθεί στο δρόμο του 19χρονου τενίστα.  Ο υψηλόσωμος τενίστας, που βλέπει τον κόσμο από τα 2.08μ., προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στον τέταρτο γύρο του βρετανικού Γκραντ Σλαμ και θα παίξει με τον Τσιτσιπά για μια θέση στα προημιτελικά του θεσμού.

Οι δύο τενίστες είχαν μονομαχήσει στην Σανγκάη τον περασμένο Οκτώβριο, όπου ο Big Server Τζον είχε επικρατήσει με 2-0 σετ. Μάλιστα και τα δύο σετ είχαν κριθεί στο τάι μπρέικ, με τον Αμερικανό να παίρνει το πρώτο με 7-2 και το δεύτερο με 11-9.

Πρόκειται για έναν πολύ επικίνδυνο τενίστα, όμως, ο Στέφανος σε όλα τα παιχνίδια που έδωσε έδειξε ότι έχει όλα τα φόντα για να κάνει την υπέρβαση και να φτάσει ακόμα ψηλότερα. Φυσικά, για να καταφέρει θα πρέπει να βρει τρόπο να αντιμετωπίσει το πανίσχυρο σερβίς του Ισνερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ