Αποκλείστηκε γράφοντας Ιστορία ο Τσιτσιπάς στο Wimbledon

Αποκλείστηκε γράφοντας Ιστορία ο Τσιτσιπάς στο Wimbledon

Η πορεία του Τσιτσιπά στο Wimbledon σταμάτησε στους «16» μετά την ήττα του με 3-0 σετ από τον Τζον Ίσνερ, με τον 19χρονο να γίνεται ο πρώτος Έλληνας που φτάνει τόσο μακριά σε Grand Slam.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ολοκλήρωσε άλλη μια πολύ καλή πορεία σε μεγάλο τουρνουά. Αυτή τη φορά όμως το κατάφερε σε τουρνουά Grand Slam, καταφέρνοντας να φτάσει μέχρι τη φάση των «16» από όπου και αποκλείστηκε από τον πανύψηλο Αμερικανό και Νο.10 της παγκόσμιας κατάταξης, Τζον Ίσνερ.

Ο νεαρός Έλληνας τενίστας ήταν άκρως ανταγωνιστικός του 33χρονου Αμερικανού και έχασε στις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Έχασε το πρώτο σετ με 6-4, ενώ τα επόμενα δύο χάθηκαν οριακά με 7-6 αμφότερα.

Ο Τσιτσιπάς είχε μόνο 11 αβίαστα λάθη, αλλά δεν κατάφερε να βρει τις απαντήσεις στο μεγάλο όπλο του Ίσνερ, το σερβίς του το οποίο του απέφερε 54 winners και 22 άσους, χάνοντας τελικά μια αναμέτρηση που διήρκεσε 125’. Ο Στέφανος με τα κατορθώματα του θα παραμείνει στις… παρυφές του top 30 της παγκόσμιας κατάταξης και πλέον όλοι περιμένουμε την επόμενη μεγάλη του παράσταση στα court.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ