Άλλαξε προπονητή ο Μάρεϊ

Άλλαξε προπονητή ο Μάρεϊ

Ο Άντι Μάρεϊ ανακοίνωσε την λήξη της συνεργασίας του με τον μέχρι πρότινος προπονητή του, Ιβάν Λεντλ.

Ο Άντι Μάρεϊ και ο Ιβάν Λεντλ ανακοίνωσαν το τέλος της συνεργασίας τους για δεύτερη φορά. Ο Λεντλ προπονούσε τον Βρετανό τενίστα από το 2011 έως το 2014 και από το 2016 μέχρι σήμερα.

Υπό την καθοδήγηση του Τσέχου προπονητή ο Μάρεϊ έφτασε μέχρι και το νούμερο ένα της παγκόσμια κατάταξης, ενώ κατέκτησε πολλές διακρίσεις, με σημαντικότερες το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012, το U.S. Open το 2012, το Wimbledon το 2013 και το 2016 και το ATP Finals το 2016.

«Είμαι ευγνώμων στον Ιβάν για όλη τη βοήθεια και την καθοδήγηση που μου προσέφερε τα τελευταία. χρόνια Είχαμε μεγάλες επιτυχίες και μάθαμε πολλά ως ομάδα από εκείνον. Τώρα είμαι αφοσιωμένος στην προετοιμασία μου για την Αυστραλία και θέλω να επιστρέψω στον ανταγωνισμό. Πολλά ευχαριστώ στον Ιβάν και του εύχομαι τα καλύτερα», τόνισε ο Μάρεϊ.

Από την πλευρά του ο Λεντλ, επισήμανε: «Εύχομαι στον Άντι τα καλύτερα στη συνέχεια της διαδρομής του. Περάσαμε πολύ καλά και είχαμε πολλές επιτυχίες μαζί».

Ο Μάρεϊ το τελευταίο διάστημα απουσιάζει από τα κορτ, λόγω τραυματισμού, με την επιστροφή του να αναμένεται στις αρχές του 2018 και στο τουρνουά της Αυστραλίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ