Εκπληκτική Σάκκαρη, απέκλεισε τη Βίνους Γουίλιαμς!

Εκπληκτική Σάκκαρη, απέκλεισε τη Βίνους Γουίλιαμς!

Σπουδαία εμφάνιση και μεγάλη νίκη για τη Μαρία Σάκκαρη, η οποία νίκησε με 6-4, 7-6(2) τη Βίνους Γουίλιαμς και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Σαν Χοσέ.

Η Μαρία Σάκκαρη πραγματοποίησε μια τρομερή εμφάνιση απέναντι στη Βίνους Γουίλιαμς, επικρατώντας με 2-0 σετ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Σαν Χοσέ στέλνοντας σπίτι της την Αμερικανίδα τενίστρια.

Η Ελληνίδα αθλήτρια νίκησε με 6-4, 7-6(2) τη Βίνους Γουίλιαμς σε 1 ώρα και 43 λεπτά και θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό την Ντανιέλ Κόλινς (Νο.42), η οποία προκρίθηκε μετά τον αγώνα με τη Βικτόρια Αζαρένκα. Έτσι μετά την πρόκριση του Στέφανου Τσιτσιπά και η Μαρία Σάκκαρη θα μονομαχήσει για μια θέση στον μεγάλο τελικό του τουρνουά, ενώ υπενθυμίζεται πως τόσο η αναμέτρηση της Σάκκαρη όσο και του Τσιτσιπά κόντρα στο Ζβέρεφ θα διεξαχθούν την ίδια μέρα.

Στον άλλο ημιτελικό του γυναικείου ταμπλό θα αναμετρηθούν η Ελιζέ Μέρτενς (Νο.15) και η Μιχαέλα Μπουζαρνέσκου (Νο.24). Αξίζει να σημειωθεί πως η νίκη κόντρα στη Γουίλιαμς αναμένεται να στείλει τη Σάκκαρη στο Νο.35 της παγκόσμιας κατάταξης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ