Τσιτσιπάς: «Εχω αυτοπεποίθηση, μπορώ να παίξω ακόμα καλύτερα»

Τσιτσιπάς: «Εχω αυτοπεποίθηση, μπορώ να παίξω ακόμα καλύτερα»

Ο Ελληνας τενίστας βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και ετοιμάζεται για τη μεγάλη μάχη με τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Τη μία νίκη μετά την άλλη πετυχαίνει ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με τον Ελληνα τενίστα τα ξημερώματα της Πέμπτης να κερδίζει με 2-0 σετ τον σπουδαίο Ντομινίκ Τιμ (No. 8) και να πανηγυρίζει την πρόκρισή του στον 3ο γύρο του Rogers Cup.

Ο 19χρονος τενίστας στις δηλώσεις που έκανε μετά τη σπουδαία νίκη επί του Αυστριακού, τόνισε ότι έχει αποκτήσει αυτοπεποίθηση και επισήμανε ότι μπορεί να παίξει ακόμα καλύτερα. «Από το ξεκίνημα του αγώνα ήμουν γεμάτος αυτοπεποίθηση. Ένιωθα πως ήμουν δυνατότερος από εκείνον σήμερα και η αυτοπεποίθηση έπαιξε σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι. Ένιωθα πως το σερβίς μου λειτουργούσε πολύ καλά και χάρη σ’ αυτό πήρα πολλούς εύκολους πόντους, αυξάνοντας και την πίεση στο μέρος του, καθώς γνώριζε πως δεν μπορούσε να βρει πολλές λύσεις».

Επόμενος αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά είναι ο Νόβακ Τζόκοβιτς, με τον Ελληνα τενίστα να έχει μια χρυσή ευκαιρία να πετύχει μια σπουδαία νίκη απέναντι σε έναν τεράστιο αντίπαλο. «Στ’ αλήθεια ανυπομονώ για τον επόμενο αγώνα μου, επειδή θέλω να αποδείξω πως μπορώ να παίξω ακόμα καλύτερα απ’ αυτό».

Ο Τιμ στις δηλώσεις που έκανε μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον «Τσιτσιφάστ», ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. «Ήταν ένα δύσκολο ματς. Προφανώς είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Απέναντι σε έναν αντίπαλο όπως είναι ο Στέφανος, που παίζει θαυμάσια αυτή την περίοδο και είχε μια εκπληκτική πορεία την προηγούμενη εβδομάδα και ήδη μια νίκη εδώ, απλά δεν ήταν αρκετό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αυστριακός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ