Σινσινάτι: Με Γκοφέν ο Τσιτσιπάς, με Βένους Γιουίλιαμς η Σάκκαρη

Σινσινάτι: Με Γκοφέν ο Τσιτσιπάς, με Βένους Γιουίλιαμς η Σάκκαρη

Ο 19χρονος τενίστας στον πρώτο γύρο θα αναμετρηθεί με τον Βέλγο και η Ελληνίδα τενίστρια θα παίξει με την πολύπειρη Αμερικανίδα.

Τους αντιπάλους στον πρώτο γύρο του Cincinnati Masters έμαθαν οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη. Ο 19χρονος τενίστας, που πραγματοποιεί φανταστικές εμφανίσεις στο Rogers Cup και βρίσκεται στα ημιτελικά της διοργάνωσης, θα αντιμετωπίσει τον Νταβίντ Γκοφέν, τον οποίο κέρδισε πριν από μερικές ημέρες. Η Ελληνίδα τενίστρια από την άλλη θα κοντραριστεί με την πολύπειρη Βένους Γουίλιαμς.

Σε περίπτωση που ο Στέφανος ξεπεράσει το εμπόδιο του Βέλγου, τότε στο δεύτερο γύρο θα παίξει με έναν εκ των Νταβίντ Φερέρ και Μπενουά Περ, ενώ στον 3ο γύρο θα αντιμετωπίσει με τον Κέβιν Αντερσον, με τον οποίο παίζει απόψε στα ημιτελικά του Rogers Cup. Oσον αφορά στη Σάκκαρη, το ζευγάρι της Ελληνίδας τενίστριας στο δεύτερο γύρο διασταυρώνεται με το Ανέτ Κονταβέιτ – Μπάρμπορα Στρίτσκοβα.

Στο τουρνουά του Σινσινάτι επιστρέφει στη δράση ο Ρότζερ Φέντερερ, ενώ για μια ακόμα φορά επικεφαλής του ταμπλό θα είναι ο Ράφαελ Ναδάλ. Ο «Τσιτσιφάστ» θα προσπαθήσει να συνεχίσει τις εκπληκτικές εμφανίσεις του και η Σάκκαρη να πετύχει και πάλι σπουδαίες νίκες κόντρα σε μεγάλους αντιπάλους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ