Σινσινάτι: «Αδειασε» ο Τσιτσιπάς και αποκλείστηκε από τον Γκοφέν (vid)

Σινσινάτι: «Αδειασε» ο Τσιτσιπάς και αποκλείστηκε από τον Γκοφέν (vid)

Ο Ελληνας τενίστας εμφανώς κουρασμένος από τις μεγάλες μάχες που έδωσε στο Τορόντο, ηττήθηκε με 2-0 σετ από τον Γκοφέν και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Σινσινάτι Μάστερς.

Την ήττα με 2-0 σετ από τον Νταβίντ Γκοφέν γνώρισε ο Στεφανός Τσιτσιπάς στον πρώτο γύρο Σινσινάτι Μάστερς. Ο Ελληνας τενίστας, εμφανώς κουρασμένος από τις μεγάλες μάχες που έδωσε την περασμένη εβδομάδα στο Τορόντο, δεν άντεξε απέναντι στον Βέλγο (Νο. 11) και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση.

Ο 20χρονος δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για μπρέικ, κυρίως στο πρώτο σετ, αλλά δεν μπόρεσε να τις εκμεταλλευτεί. Ο Γκοφέν, αφού κατάφερε να… επιβιώσει, εξαπέλυσε την αντεπίθεσή του και με 7-5 γκέιμς έκανε το 1-0 στα σετ. Η ίδια εικόνα συνεχίστηκε και στο δεύτερο σετ, με τον Βέλγο να κάνει μπρέικ στο 9ο γκέιμ (6-3) και να παίρνει τη νίκη με 2-0 σετ.

Ο Τσιτσιπάς πλέον αφήνει πίσω του το Σινσινάτι και θα προσπαθήσει να γεμίσει τις μπαταρίες του ενόψει του US OPEN. Ο Ελληνας τενίστας σε δύο περίπου εβδομάδες θα λάβει μέρος στο τέταρτο και τελευταίο Γκραντ Σλαμ της σεζόν, με στόχο να πετύχει νέες μεγάλες νίκες απέναντι σε σπουδαίους αντιπάλους.

Δείτε βίντεο με το ματς πόιντ του Γκοφέν:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ