Τσιτσιπάς: «Τουρνουά στην Ελλάδα μαζί με τους Κύργιο, Παγδατή και Κοκκινάκη»

Τσιτσιπάς: «Τουρνουά στην Ελλάδα μαζί με τους Κύργιο, Παγδατή και Κοκκινάκη»

Ο 20χρονος τενίστας αποκάλυψε ότι έχει στα… σκαριά τουρνουά στην Ελλάδα με τη συμμετοχή των Κύργιου, Παγδατή και Κοκκινάκη.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει κάνει άλματα προόδου τους τελευταίους μήνες και πλέον βρίσκεται στο Νο. 15 της παγκόσμιας κατάταξης. Ο 20χρονος τενίστας εκπροσωπεί τη χώρα μας σε κορυφαίο επίπεδο και απολαμβάνει το σεβασμό και τον θαυμασμό των Ελλήνων, αλλά και των ξένων φιλάθλων.

Ο «Τσιτσιφάστ» παραχώρησε συνέντευξη στην Gazzetta Dello Sport, όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι στα πλάνα του είναι να διοργανώσει ένα τουρνουά επίδειξης στην Ελλάδα μαζί με τους Κύργιο, Κοκκινάκη και Παγδατή! Παράλληλα, ρωτήθηκε για τις σχέσεις του με τους υπόλοιπους τενίστες της γενιάς του και εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί φορώντας τα χρώματα της Εθνικής ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τις σχέσεις του με τον Κύργιο και τον Κοκκινάκη: «Με τον Κύργιο δεν μιλάμε ελληνικά, γιατί δεν τα πάει πολύ καλά. Με τον Κοκκινάκη όμως μιλάμε, έχει πάει σε ελληνικό σχολείο. Μαζί τους, αλλά και με τον Παγδατή, σκοπεύουμε να οργανώσουμε ένα τουρνουά επίδειξης στην Ελλάδα στα επόμενα δυο χρόνια».

Για τις σχέσεις του με τους υπόλοιπους τενίστες της γενιάς του, οι οποίοι πολλοί εξ’ αυτών έχουν ρωσικές ρίζες: «Η ΑΤΡ έχει κάνει καλή δουλειά με μας. Πιστεύω πως θα μας βλέπετε για τα επόμενα 10-15 χρόνια. Έχω πολύ καλή σχέση με τον Ντανιήλ Μεντβέντεφ, μιλάμε Ρώσικα μαζί. Επίσης γνωρίζω τον Κατσάνοφ και τον Ρούμπλεφ. Με τον Σαποβάλοβ μιλάμε Αγγλικά, αλλά ξέρω ότι μιλάει και Ρώσικα. Οι μητέρες μας έπαιζαν στα ίδια τουρνουά την εποχή της Σοβιετικής Ένωσης».

Για το ενδεχόμενο να εκπροσωπήσει τη Ρωσία: «Μιλάω Ρώσικα, αλλά γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ελλάδα. Είμαι περισσότερο υπερήφανος ως Έλληνας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ