Ο… Master Τζόκοβιτς, υπέταξε τον Φέντερερ

Ο… Master Τζόκοβιτς, υπέταξε τον Φέντερερ

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς νίκησε με 2-0 σετ τον Ρότζερ Φέντερερ, κατέκτησε το Western & Southern Open και έγινε ο πρώτος τενίστας που κατέκτησε και τα 9 τουρνουά Masters 1000.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι και πάλι εδώ, και το επιβεβαίωσε με τον πιο πανηγυρικό τρόπο! Νίκησε καθαρά με 2-0 σετ (6-4, 6-4) τον Ρότζερ Φέντερερ και κατέκτησε το τουρνουά Masters 1000 του Οχάιο. Ιστορικό κατόρθωμα για τον Σέρβο που πλέον έχει κατακτήσει και τα 9 τουρνουά της κατηγορίας αυτής Indian Wells, Μαϊάμι, Μόντε Κάρλο, Μαδρίτη, Ρώμη, Καναδάς, Σινσινάτι, Σανγκάη και Παρίσι.

Στα 31 του πλέον, ο Τζόκοβιτς δείχνει και πάλι έτοιμος να κατακτήσει την κορυφή, μετά από ένα διάστημα δύο χρόνων που… έψαχνε τον εαυτό του και ήδη με την κατάκτηση αυτή σκαρφαλώνει στο Νο.6 της παγκόσμιας κατάταξης.

Αυτός ήταν ο 70ος τίτλος του Νόλε, που κατέκτησε το 31ο Masters της καριέρας του και πλέον βάζει σαν στόχο να εκθρονίσει τον Ράφα Ναδάλ από το Νο.1, στοχεύοντας αρχής γενομένης, στην κατάκτηση του τουρνουά της Νέας Υόρκης που ξεκινά στις 27/8.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ