Αποκλεισμός στα προκριματικά του US Open για την Γραμματικοπούλου

Αποκλεισμός στα προκριματικά του US Open για την Γραμματικοπούλου

Η Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε στον πρώτο γύρο με 2-0 σετ από την Ισπανίδα Σίλβια Σολέρ-Εσπινόσα.

Σύντομη αποδείχθηκε η πορεία της Βαλεντίνης Γραμματικοπούλου στα προκριματικά του US Open, καθώς η Ελληνίδα τενίστρια γνώρισε την ήττα στον πρώτο γύρο με 2-0 σετ (4-6, 5-7) από την Ισπανίδα Σίλβια Σολέρ-Εσπινόσα και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση. Η 21χρονη ξεκίνησε νωθρά το παιχνίδι και βρέθηκε γρήγορα πίσω στο σκορ με 3-0 γκέιμς. Η Βαλεντίνη μείωσε σε 2-3, αλλά η αντίπαλός της (Νο. 190) παρέμεινε στο ρόλο του οδηγού και με 6-4 γκέιμς έκανε το 1-0 στα σετ.

Η Ισπανίδα μπήκε καλύτερα και στο δεύτερο σετ και προηγήθηκε με 2-0 γκέιμς. Η Γραμματικοπούλου αντέδρασε, κέρδισε τους 12 από τους επόμενους 13 πόντους και βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 3-2. Στο 7ο γκέιμ η Ελληνίδα δέχθηκε νέο μπρέικ, όμως, απάντησε και πάλι άμεσα, φέρνοντας το ματς στα ίσια (4-4). Οι δύο τενίστριες κράτησαν τα σερβίς τους και το σετ οδηγήθηκε στο τάι μπρέικ.

Στη «ρώσικη ρουλέτα» η Γραμματικοπούλου προηγήθηκε με 4-2 και στη συνέχεια με 5-3, αλλά δεν μπόρεσε να κλείσει το σετ. Η αντίπαλός της κέρδισε 4 σερί πόντους, πήρε το τάι μπρέικ με 7-5 και μαζί την πρόκριση για τον δεύτερο γύρο των προκριματικών. Επόμενος αντίπαλος για την 30χρονη τενίστρια είναι η Μόνα Μπαρτέλ (Νο. 8 στο ταμπλό και Νο.111 στην παγκόσμια κατάταξη), που κέρδισε με 2-1 σετ την Λούσι Χραντέσκα (7-5, 2-6, 6-1).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ