«Βόμβα» στο US Open: Αποκλείστηκε από τον πρώτο γύρο η Χάλεπ

«Βόμβα» στο US Open: Αποκλείστηκε από τον πρώτο γύρο η Χάλεπ

Αξια της μοίρας της η Ρουμάνα τενίστρια γνώρισε την ήττα με 2-0 σετ από την 33χρονη Εσθονή και αποκλείστηκε από τον πρώτο γύρο της διοργάνωσης.

Ακόμα δεν άρχισε καλά καλά το US Open και η πρώτη μεγάλη έκπληξη είναι γεγονός. Η Σιμόνα Χάλεπ, Νο. 1 στην παγκόσμια κατάταξη, ηττήθηκε στον πρώτο γύρο του τουρνουά από την Κάια Κανέπι με 2-0 σετ και θα παρακολουθήσει το υπόλοιπο της διοργάνωσης από τον… καναπέ της. Η Ρουμάνα ξεκίνησε το τέταρτο και τελευταίο Γκραντ Σλαμ της χρονιάς ως ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, αλλά απέναντι στην Εσθονή παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και μοιραία γνώρισε την ήττα με 2-0.

Η Κανέπι στο πρώτο σετ εκμεταλλεύτηκε στο έπακρον το κακό σερβίς της Χάλεπ και με δύο μπρέικ έκανε το 6-2 και το 1-0 στα σετ. Στο δεύτερο σετ η Εσθονή προηγήθηκε με 3-0, αλλά η Χάλεπ βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και επέστρεψε, κάνοντας το 4-4. Η Ρουμάνα σέρβιρε για το 5-4, προηγήθηκε με 40-15, αλλά τα αλλεπάλληλα λάθη της έδωσαν την ευκαιρία στην Κανέπι να κάνει το μπρέικ και να βρεθεί μια… ανάσα από τη νίκη. Η 33χρονη υπερασπίστηκε το σερβίς της και έστειλε την Χάλεπ σπίτι της!

Αυτή είναι η δεύτερη σερί χρονιά που η Ρουμάνα γνωρίζει τον αποκλεισμό από τον πρώτο γύρο στη Νέα Υόρκη. Η ήττα πάντως δεν θα της κοστίσει το νούμερο 1, καθώς δεν είχε να υπερασπιστεί βαθμούς, αφού και πέρσι η πορεία της στο US Open ήταν σύντομη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ