«Λύγισε» από τον Μεντβέντεφ ο Τσιτσιπάς

«Λύγισε» από τον Μεντβέντεφ ο Τσιτσιπάς

Ο Ελληνας τενίστας ηττήθηκε με 3-1 σετ από τον Ρώσο και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του US Open.

Στον δεύτερο γύρο ολοκληρώθηκε η πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά στο φετινό US Open, καθώς ο Ελληνας τενίστας το απόγευμα της Τετάρτης ηττήθηκε από τον Ντανίλ Μεντβέντεφ με 3-1 σετ και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση. Ο 20χρονος άσος υπέπεσε σε πολλά αβίαστα λάθη και μοιραία αποκλείστηκε από τον Ρώσο τενίστα.

Ο φορμαρισμένος Μεντβέντεφ, Νο.36 στην παγκόσμια κατάταξη, επικράτησε με 6-4, 6-3, 4-6, 6-3 και στον τρίτο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Κροάτη Μπόρνα Τσόριτς, που νωρίτερα κέρδισε με 3-0 σετ τον Ρομπέρτο Καμπάγιες Μπαένα. Ο Στέφανος έκανε 64 αβίαστα λάθη και ως εκ τούτου ήταν απίθανο να καταφέρει να κερδίσει το παιχνίδι.

Ο Τσιτσιπάς δεν έπιασε καλή απόδοση και είναι χαρακτηριστικό ότι και στο τρίτο σετ, το οποίο τελικά κατέκτησε, βρέθηκε πίσω στο σκορ με 4-2. Παρόλα αυτά, η πορεία του στο US Open είναι η καλύτερη στην καριέρα του, καθώς κατάφερε να πάρει μία νίκη και να περάσει στον Β΄ γύρο του τουρνουά.

Αυτή ήταν η 8η συνεχόμενη νίκη για τον Μεντβέντεφ, που προέρχεται από την κατάκτηση του Γουίνστον Σάλεμ, ενώ ο Τσιτσιπάς αναμένεται να επιστρέψει στη δράση σε 2,5 εβδομάδες, όταν και θα αγωνιστεί στο Οπεν που θα διεξαχθεί στη Μετς της Γαλλίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ