Σκέψεις για διαιτητικό αποκλεισμό στην Σερένα

Σκέψεις για διαιτητικό αποκλεισμό στην Σερένα

Σκέψεις για νέα «τιμωρία» από την ομοσπονδία των διαιτητών τένις προς την διάσημη Αμερικανίδα τενίστρια.

Σκέψεις για νέα τιμωρία της Σερένα Γουίλιαμς πραγματοποιεί η ομοσπονδία διαιτητών του τένις, μετά την κάκιστη συμπεριφορά της Αμερικανίδας τενίστριας στον πρόσφατο τελικό του Γκραν Σλαμ τένις, US Open, όπου ηττήθηκε από την Ναόμι Οσάκα.

Μετά το πρόστιμο των 17 χιλιάδων δολαρίων που επιβλήθηκε στην Αμερικανίδα πρωταθλήτρια, οι Umpires εξετάζουν σε ένδειξη διαμαρτυρίας το ενδεχόμενο να αρνηθούν να διαιτητεύσουν αγώνες της στο προσεχές διάστημα. Σύμφωνα με τον Αμερικανικό τύπο και τους «Times» οι διαιτητές είναι ιδιαίτερα ενοχλημένοι από την έμπρακτη στήριξη της Παγκόσμιας ομοσπονδίας γυναικών τένις προς τους ισχυρισμούς της Σερένα για σεξισμό από τον διαιτητή της αναμέτρησης, Κάρλος Ράμος.

Η ομοσπονδία των διαιτητών υποστηρίζει πως οι κατηγορίες είναι αβάσιμες και πως έκανε απλά καλά τη δουλειά του, τονίζοντας πως είχε κάνει προειδοποίηση για coaching στον Νόβακ Τζόκοβιτς στα προημιτελικά του Ρολάν Γκαρτός φέτος, ενώ και στο Γουίμπλετον είχε δεχθεί από τον ίδιο διαιτητή προειδοποίηση για σπάσιμο ρακέτας και ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ