Επόμενος σταθμός η Σεούλ για τη Μαρία Σάκκαρη

Επόμενος σταθμός η Σεούλ για τη Μαρία Σάκκαρη

Ξεκινάει την περιήγησή της στην Ασία με το τουρνουά της Σεούλ (17-23/09) και στη συνέχεια θα αγωνιστεί σε Γουχάν (24-30/09), Πεκίνο (1-7/10) και Τιαντζίν (8-14/10).

Σε τέσσερα τουρνουά θα λάβει μέρος μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν η Μαρία Σάκκαρη, με την Ελληνίδα τενίστρια το επόμενο διάστημα να μετακομίζει… μόνιμα στην Ασία!

Πρώτος σταθμός για την 23χρονη τενίστρια θα είναι η Νότια Κορέα, όπου θα λάβει μέρος στο International τουρνουά της Σεούλ (17-23/09). Η Σάκκαρη μάλιστα ξεκινάει τη διοργάνωση από το Νο. 3 του ταμπλό, πίσω από τις Οσταπένκο και Μπέρτενς. Στη συνέχεια η Μαρία, η οποία βρίσκεται το Νο. 31 της παγκόσμιας κατάταξης, θα ταξιδέψει στην Κίνα και θα αγωνιστεί στο Οπεν του Γουχάν (24-30/09), που ανήκει στην κατηγορία Premier 5. Μία διοργάνωση, στην οποία πέρσι τα πήγε περίφημα, κερδίζοντας μεγάλα ονόματα του παγκοσμίου τένις όπως οι Βοζνιάκι, Βεζνίνα και Κορνέ.

Επόμενο τουρνουά που θα λάβει μέρος η Ελληνίδα τενίστρια είναι το Οπεν του Πεκίνου (1-7/10), στο οποίο θα περάσει απευθείας στο κυρίως ταμπλό, χάρη στην υψηλή θέση της στην παγκόσμια κατάταξη. Το εν λόγω τουρνουά είναι της σειράς Premier Mandatory και αναμένεται να λάβουν μέρος οι καλύτερες τενίστριες.

Τελευταίος σταθμός στη φετινή σεζόν για τη Σάκκαρη θα είναι το Τιαντζίν της Κίνας, όπου θα διεξαχθεί το ομώνυμο Οπεν από τις 8 έως τις 14 Οκτωβρίου. Η 23χρονη ξεκινάει την περιήγησή της στην Ασία, με στόχο να πετύχει μεγάλες νίκες και να ανέβει ακόμα περισσότερο στην παγκόσμια κατάταξη.

Η Μαρία μάλιστα μπορεί να υπερηφανεύεται ότι η τελευταία τενίστρια που κέρδισε τη νικήτρια του US Open, Νάομι Οσάκα. Οι δύο τενίστριες είχαν αναμετρηθεί στον πρώτο γύρο του Σινσινάτι, όπου η 23χρονη συμπατριώτισσά μας είχε επικρατήσει με 6-3, 7-6 (8).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ