Φέντερερ: «Νιώθω σαν μουσικός, που κάθε χρόνο κάνει παγκόσμια περιοδεία»

Φέντερερ: «Νιώθω σαν μουσικός, που κάθε χρόνο κάνει παγκόσμια περιοδεία»

Ο Ελβετός τενίστας στο πλαίσιο της συνεργασίας του με την εταιρία, Rimowa, μίλησε για τα ταξίδια που κάνει κάθε χρόνο σε όλο τον πλανήτη για να λάβει μέρος σε διάφορα τουρνουά.

Σε 22 χρόνια καριέρας έχει ταξιδέψει σε όλο πλανήτη και έχει παίξει σε εκατοντάδες τουρνουά. Είναι ένας από τους κορυφαίους τενίστες στην ιστορία του αθλήματος και αποτελεί πρότυπο για μικρούς και μεγάλους. Ο λόγος για τον Ρότζερ Φέντερερ, ο οποίος συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις ικανότητές του και να χαρίζει πλούσιο θέαμα σε όσους παρακολουθούν τα παιχνίδια του ανά τον κόσμο.

Ο «μαέστρος» πρόσφατα ανακοίνωσε τη συνεργασία του με την εταιρία Rimowa, η οποία ειδικεύεται στις βαλίτσες ταξιδιού. Ο 37χρονος, ο οποίος ταξιδεύει διαρκώς, μίλησε για τη συνεργασία του με την ελβετική εταιρία και παρομοίασε τον εαυτό του με έναν μουσικό, που κάθε χρόνο κάνει παγκόσμια περιοδεία.

«Μου φάνηκε πως ήταν κάτι πολύ φυσιολογικό για μένα, και για τις δυο πλευρές. Ταξιδεύω τον κόσμο για πάνω από 20 χρόνια τώρα. Νιώθω σαν μουσικός, αλλά κάνω παγκόσμια περιοδεία κάθε χρόνο. Ξεκίνησα το 1996, έχει περάσει καιρός από τότε. Οι βαλίτσες, τα ταξίδια και η οργάνωση, είναι η ζωή μου. Γνωρίζω την οικογένεια Arnaud πολύ καλά, μέσα από τη συνεργασία μου με τη Moet and Chandon. Μου ζήτησαν να είμαι μέρος της πρώτης παγκόσμιας καμπάνιας και τους απάντησα θετικά, γιατί μου φάνηκε ταιριαστό. Λατρεύω τις βαλίτσες και θεωρώ πως η συγκεκριμένη εταιρεία έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες. Είμαι από την Ελβετία, οπότε εκτιμώ την ποιότητα και την δεξιοτεχνία», ανέφερε ο Φέντερερ.

Δείτε το βίντεο με το διαφημιστικό:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ