Ηττα-σοκ στη Γαλλία για τον Τσιτσιπά!

Ηττα-σοκ στη Γαλλία για τον Τσιτσιπά!

Πισωγύρισμα για τον Ελληνα τενίστα, που βρέθηκε να προηγείται με 1-0 σετ και 5-1 στο τάι μπρέικ του δεύτερου σετ, αλλά τελικά ηττήθηκε με 2-1 από τον Μπεράνκις.

Σύντομη αποδείχθηκε η πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά στο Moselle Open, καθώς ο Ελληνας τενίστας ηττήθηκε στον δεύτερο γύρο με 2-1 σετ από τον Ρικάρντας Μπεράνκις και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση.

Ο 20χρονος προηγήθηκε με 1-0 σετ και 5-1 στο tie break του δεύτερου σετ, αλλά δεν μπόρεσε να κλείσει το παιχνίδι και το πλήρωσε ακριβά. Ο Λιθουανός γύρισε από την… κόλαση, εκμεταλλεύτηκε τα αβίαστα λάθη του Στέφανου και με 8-6 ισοφάρισε σε 1-1.

Στο τρίτο σετ ο Μπεράνκις ξεκίνησε καλύτερα και με δύο μπρέικ προηγήθηκε με 4-0. Ο Τσιτσιπάς προσπάθησε να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση, μείωσε σε 4-3 και είχε δύο 3 ευκαιρίες για να σπάσει το σερβίς του Λιθουανού. Ο «Τσιτσιφάστ», ωστόσο, δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τα μπρέικ πόιντς που είχε, με τον Μπεράνκις να κάνει το 5-3.

Στο επόμενο γκέιμ ο Στέφανος σέρβιρε, παρουσιάστηκε και πάλι κατώτερος των περιστάσεων και με μπρέικ ο Λιθουανός έκανε το 6-3 και το 2-1 στα σετ. Ο Ελληνας τενίστας αυτοκτόνησε και ολοκλήρωσε άδοξα την περιπέτειά του στη Μετς.

Ο Στέφανος αφήνει πίσω του τη Γαλλία και αρχίζει την περιοδεία του στην Κίνα. Πρώτος σταθμός του 20χρονου η Κίνα και το Shenzhen Open, ενώ στη συνέχεια θα λάβει μέρος στο Japan Open που θα διεξαχθεί στο (1-7 Οκτωβρίου) και Shanghai Rolex Masters (8-14 Οκτωβρίου).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ