Στο WTA Finals για πρώτη φορά η Οσάκα

Στο WTA Finals για πρώτη φορά η Οσάκα

Η Ναόμι Οσάκα θα λάβει μέρος για πρώτη φορά στην καριέρα της στο τουρνουά των «εκλεκτών» και εξασφάλισε τη θέση στους τελικούς μετά τη νίκη που πέτυχε στην πρεμιέρα του τουρνουά του Πεκίνου, επί της Ζαρίνα Ντίας από το Καζακστάν με 6-4, 6-3.

Το ανερχόμενο αστέρι του παγκοσμίου τένις και θριαμβεύτρια στο Αμερικανικό όπεν, έγινε η 3η παίκτρια που εξασφάλισε την πρόκρισή της στο WTA Finals της Σιγκαπούρης, που θα διεξαχθεί από τις 21 έως και τις 28 Οκτωβρίου.

Η 21χρονη Ναόμι Οσάκα, η οποία ήδη έχει «σκαρφαλώσει» στο νο 6 της παγκόσμιας κατάταξης, θα λάβει μέρος για πρώτη φορά στην καριέρα της στο τουρνουά των «εκλεκτών» και εξασφάλισε τη θέση στους τελικούς μετά τη νίκη που πέτυχε στην πρεμιέρα του τουρνουά του Πεκίνου, επί της Ζαρίνα Ντίας από το Καζακστάν με 6-4, 6-3.

Ήδη την παρουσία τους στο WTA Finals έχουν εξασφαλίσει η κορυφαία της παγκόσμιας κατάταξης, Σιμόνα Χάλεπ, και η νο 3 του κόσμου, Αντζελίκ Κέρμπερ. Αμφότερες κατέκτησαν Γκραν Σλαμ μέσα στην χρονιά, η Χάλεπ το Ρολάν Γκαρός και η Κέρμπερ το Γουίμπλεντον, ενώ παρούσα αναμένεται να είναι και το νο 2 της παγκόσμιας κατάταξης και νικήτρια του φετινού Αυστραλιανού όπεν, Καρολίνε Βοζνιάκι, αν και ακόμη η Δανέζα δεν έχει καταφέρει να εξασφαλίσει την πρόκρισή της.

Η Οσάκα θα γίνει η 3η τενίστρια από την Ιαπωνία που θα αγωνιστεί σε αυτό το τουρνουά, μετά την Κιμίκο Ντάτε τη δεκαετία του ’90 και την Άι Σουγκιγιάμα το 2003.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ