Στα προημιτελικά του Japan Open ο Τσιτσιπάς

Στα προημιτελικά του Japan Open ο Τσιτσιπάς

Θέση στα προημιτελικά του Japan Open έκλεισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Κέι Νισουκόρι.

Στα προημιτελικά του Japan Open προκρίθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς καθώς επιβλήθηκε με 2-1 σετ(6-3, 5-7, 6-1) του Αυστραλού Άλεξ Ντι Μίνορ και έκλεισε μεγάλο ραντεβού στην οκτάδα του τουρνουά με τον Ιάπωνα Κέι Νισικόρι.

Στο πρώτο σετ ο Έλληνας πρωταθλητής έμεινε με πίσω αρχικά με 2-3, άλλα με έξι διαδοχικά γκέιμ πήρε το πρώτο σετ αλλά μπήκε και δυναμικά στο δεύτερο, καθώς προηγήθηκε με 2-0. Ωστόσο, ο 19χρονος Αυστραλός κατάφερε να βρει τα ψυχικά αποθέματα και να γυρίσει την εις βάρος του κατάσταση παίρνοντας εν τέλει το δεύτερο σετ.

Στο τρίτο σετ, όμως ο Τσιτστιπάς βρήκε και πάλι τον καλό εαυτό του και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο του και με μια επιβλητική εμφάνιση(κατάφερε να χάσει μόνο ένα γκέιμ) πανηγύρισε την πρόκριση σε 2 ώρες και 21 λεπτά.

Έτσι, ο Στέφανος έκλεισε θέση στην οκτάδα εκεί που θα αντιμετωπίσει τον Κέι Νισικόρι, που αν καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο του θα εξασφαλίσει την πρόκριση στο Next Gen Finals του Μιλάνου και θα διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες πρόκρισης και στο ATP Finals του Λονδίνου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ